Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szememben mindennél fontosabb, hogy barátnőt találjak?
Nem mondhatni, hogy sikeres lennék a csajoknál, pedig elég sokat próbálkoztam. Itt mindig mindenki mondja, hogy vannak az életben más jó dolgok is, nem csak erről szól..
De hiába, nem okoz semmi örömöt már. Van egy csomó dolog amit amúgy szívesen csináltam, és csinálnék, de ez annyira rám telepedett, hogy semmiben nem találok örömöt. Összehasonlítva azzal, hogy milyen lenne, ha lenne egy megfelelő barátnőm, egyszerűen minden egy nagy 0-nak tűnik. Ha legalább tudhatnám, hogy majd valamikor tényleg összejön, akkor tudnék mással is foglalkozni, de most állandóan attól félek, hogy ez teljesen ki fog maradni az életemből.
Pedig pont azoktol a dolgoktol valhatsz erdekesse a csajok szamara. Sokat arul el egy pasirol, hogy mit csinal szabadidejevel.
Nem is beszelve arrol, hogy nagyon növeli az eselyeidet, ha egy a lanyok szamara izgato hobbit valasztasz.
Csak egy pelda: Legjobb baratom, aki nem eppen a ritmuserzekeröl es mozgaskulturajarol volt hires, hasonlo cipöben jart, mint te, fogta magat es beiratkozott egy tanciskolaba. A baratnöjevel, akivel ott jött össze, lassan 5 eve vannak együtt!
Ha most azt mondod, ez nem neked valo, akkor nem vagy meg igazan elkeseredve! De vannak mas tevekenysegek is, ahol van alkalom megismerkedni csinos lanyokkal. Ha olyat talalsz, amit amugy is szivesen csinalnal, akkor nem is veszithetsz!
22 vagyok.
Az a helyzet hogy elég széleskörű az érdeklődésem, és van olyan hobbim is, ami mondhatni tipikus "csajozós" hobbi. De semmi hasznát nem láttam eddig ilyen szempontból.
Igazából amit komolyan vettem, eddig mindenben sikeres voltam. De ezek általában nem ilyen "menő" dolgok, sportban sosem voltam jó, inkább kreatív/intellektuális dolgokban.
Nyilván olyanoknál akik vonzóak nekem. Olyan barátnőm bármikor lehetne, aki ilyen "elmegy" kategória. De akkor úgy érezném, hogy elveszem magamtól a lehetőséget, hogy olyat találjak, aki igazán megmozdít bennem valamit. És pont ez az, amitől félek, hogy ezt nem élhetem át, hogy milyen egy olyan nővel együtt lenni, akiért igazán oda vagyok.
Azért hozzáteszem hogy nem extrémek az elvárásaim külsőre. Én igényesen öltözöm, ápolt vagyok, nincs baj a kinézetemmel, ha nem is vagyok feltűnően jóképű. Kb ezeket várom el én is ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!