Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szememben mindennél fontosabb, hogy barátnőt találjak?
Nem mondhatni, hogy sikeres lennék a csajoknál, pedig elég sokat próbálkoztam. Itt mindig mindenki mondja, hogy vannak az életben más jó dolgok is, nem csak erről szól..
De hiába, nem okoz semmi örömöt már. Van egy csomó dolog amit amúgy szívesen csináltam, és csinálnék, de ez annyira rám telepedett, hogy semmiben nem találok örömöt. Összehasonlítva azzal, hogy milyen lenne, ha lenne egy megfelelő barátnőm, egyszerűen minden egy nagy 0-nak tűnik. Ha legalább tudhatnám, hogy majd valamikor tényleg összejön, akkor tudnék mással is foglalkozni, de most állandóan attól félek, hogy ez teljesen ki fog maradni az életemből.
Vannak emberek, akik kevésbé kompatibilisek a lányokkal, vagy rosszabb a szerencséjük, vagy valami egyéb indokból nem jön össze nekik... ne keseredj el, nem egyedülálló eset.
Én már 29 vagyok, magas, jóképű, jó végzettségű (és szerény), stb. majdnem minden rendben van velem, mégsem jön össze a dolog. Összesen csak 3 barátnőm volt, és az egyik abból is hiba volt- sajnos ha sokáig vagy egyedül, hülyeségekbe is belevered magad. Az a 2 barátnő viszont nagyon nagy telitalálat volt, de összességében az elmúlt 10 évből 8at voltam egyedül, néha összejön valami csaj rövid időre, de ezek csak baszakodások általában.
Esetemben pl az is szerepet játszik, hogy én elég nehezen nyílok meg, nem vagyok túl bőbeszédű, és nagyon cinikus, míg a régi haveri társaságom tele van jóképű fiúkkal akik nyomulnak mint a fedezőbika és pofátlanul játsszák a jó fejet ha puncit éreznek, nehéz mellettük érvényesülni.
Sajnos az a tapasztalatom, hogy nem számít, hogy értékes ember vagy, sajnos törni kell magad a csajozásért, olyan helyre járni, olyan társasággal, amilyennel kell, és pofátlanul- tudom, hogy banális dolog, de sajnos én látom magam körül hogy még ronda és idegesítő alakok is csajoznak csak azért mert leszarják a kudarcot és előbb-utóbb összejön nekik valami. Sajnos ha olyasmi ember vagy mint én, akkor erőszakot kell tenned magadon, én akkor tudok ilyen állapotba vedleni, ha berúgok;)
Ami a jó hír, bár nem tudom, mennyire vagy jó külsejű, hogy én látom, hogy a nem jó külsejűek is átpofátlankodják magukat nehéz helyzetükön, szóval ez nem akadály.
Hát igen, ez így működik. Sajnos igazi értékes barátnőt nem így fogsz találni. Ellenben ha összejön ez-az már előrébb jársz annál mintha nem jön össze semmi- nem fogja benned soha scarlett johansson meglátni a lényed mélyén a gyönyörűséget és a vonzerőt, ha "önmagad vagy";). és akkor sem valószínű, ha teszed az agyad és nyomulsz. Igazából ehhez az kell, hogy vagy atom nagy mázlista legyél, vagy annyira jól nézzél ki, hogy akkor is felszedjenek a csajok, ha nagyon balfék vagy.
Én már elég pesszimista vagyok ezen a téren;) Ha valamiért nem megy a csajozás, akkor kompromisszumokat kell kötnöd magaddal mindenképp, és ez nem lesz problémamentes (vagy a szintet kell lejjebb vinned, vagy praktikákkal próbákoznod).
Ja abba nem gondoltam bele, hogy mi van, ha egyszerűen csak béna vagy, bátortalan, unalmas, satöbbi. Hát, erre nem nagyon van konkrét megoldás... próbálj lányokkal beszélgetni arról, hogy mit gondolnak rólad, őszintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!