Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen nehéz manapság rendes lányokat találni, akik nem válogatnak külsőségek és vagyon alapján, akiknek a fiúk jelleme, személye fontosabb mindennél és, akik őszintén tudják szeretni a párjukat?
A külső fontos. Jó hír viszont, hogy rengeteget lehet tenni. Borotválkozz meg, vágass rövid hajat, adj az öltözködésedre és edzz heti 4-5-öt, nagyon szépen ki lehet kupálódni.
Az anyagiak szintén fontosak. Fiatal korban még csak a randi helyszínét válzotatja meg (egy fagyira tudod meghívni, vagy elviheted nyaralni görögországba), később az egész életed múlik a vagyonon, hogy faluhelyen fogtok egész hónapban azon aggódni, hogy ki tudjátok-e fizetni a fűtésszámlát, vagy sok szabadidőtök van, tudtok jó sokat szórakozni, valamint a gyerekeiteket tudjátok-e taníttatni ott, ahol csak akarjátok, vagy számít, hogy felveszik-e állmi szakra avagy mehet segédmunkásnak.
Bizony ezek fontos dolgok, álszentség, ha valaki azt mondja, ezek nem számítanak. A prioritásokon lehet vitatkozni, de számítani számítanak.
miért vágatnál rövid hajat?
az olyan alacsony IQ
attól,hogy te azt hiszed,hogy a sorkatona séró mindenhol alap attól még nem így van
Manapság? SOHA nem lehetett ilyen lányokat találni, amilyenekről te álmodozol.
Én teljesen őszintén szeretem a páromat, aki anyagi helyzetét tekintve egy szinten van velem, jellemre imádnivaló és kedves, intelligens. Sokan mondték rá, hogy nem épp egy szépség, sőt egyenesen ronda. De a lényeg, hogy nekem TETSZIK :)
Tehát igenis szerepet játszott a külseje, épp csak nekem úgy látszik ilyen "elferdült" ízlésem van.
5/8: nem azt mondtam, hogy mindenkinek jobb a rövid haj. Nekem is volt hosszú, volt lány, aki megőrült érte. Gondolom Te is ebben a cipőben vagy, riszpekt ;)
Viszont általánosságban a lányok nagyobb eséllyel fogják a rövid hajú srácot választani, tapasztalataim szerint. Tehát ha a kérdezőnek problémái vannak a külsejével, a legelső körben igen, levágatnám a haját, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!