Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan szép lányokat, akiket nem a külsőségek érdekelnek legjobban?
"Hol találok olyan szép lányokat, akiket nem a külsőségek érdekelnek legjobban?"
ezen csak én röhögöm el magam...? téged is érdekel hogy szép legyen, akkor őt miért ne? neked miért nem jó a csúnya, akit nem a külsőségek érdekelnek...? tiszta szánalom már nem azért...
álmodban.
persze ők legyenek szépek, tökéletes külsejűek, de fogadjanak el téged csak a belső értékeidért xD
ilyen a mesében van
nem azért strapálja magát 1 jó nő és foglalkozik órákat a külsejével, hogy majd csúnya pasival járjon
nem kell így felhúzni magatokat :D
A szépet azért írtam, mert érdekel h csak a kevésbé szépek nem adnak a hülye magazinok meg TV véleményére vagy a szépek közt is van ilyen.
Egyik válaszolónak meg gratulálok ha a szép nő nálad a szépítkezéstől lesz szép. Számomra a szép az, aki akkor is szép, amikor reggel felkel melletted az ágyban, nem csak vakolt arccal menő cuccokban.
Engem meg hanyagoljunk, nem én vagyok a kérdés tárgya. Köszönöm :)
Na jó, nem értitek a lényeget. Jártam már néhány szép lánnyal ( ha mások véleményére adnék, a suli legjobb csajai közül) de mindegyik a külsővel foglalkozik meg hogy a bnői mit mondanak és ettől undorodom. Érdekelne hogy ismer-e valaki olyan nőket akik "szépek" és nem felszínes dolgokkal törődnek.
Ennyi. De akkor törődjek bele hogy akik külsőre SZÁMOMRA szépek, azok valszeg felszínesek?
engem szépnek mondanak, nem szoktam sminkelni magam.
de szívesebben járnék szép és normális sráccal, mint nem szép és normálissal.
voltak kigyúrt, félisten pasijaim, de otthagytam őket, mert nem lehetett velük értelmesen beszélgetni.
viszont akkor sem járnék olyannal, akinek taszít a külseje, vagy ha ránézek, nem érzem azt hogy igen, vele szívesen szeretkeznék.
szerintem ez nagyon fontos oda-vissza.
lehet várni szép lányokat és oltani mindenkit, aki megmondja őszintén hogy nem az a jellemző, hogy a dekoratív csajok az ilyen "egy fokkal szebb csak az ördögnél" -típust keresik.
rengeteg fiú ismerősöm van, akik értékesek emberileg, mégsem tudnék velük járni - egyszerűen, ha undorít a külseje, hiába szép a belseje, maximum haverilag fogom becsülni.
ez mind csak a saját véleményem, sosem befolyásolt másé, és nem járnék v.kivel csak azért, mert más azt mondja.
volt átlagos barátom egyébként, de nála megfogott valami a külsejében és tetszett.
egyébként teljesen attól függ, ennyire elfogadhatatlan a külsőd. ha "csak" pl. nagy az orrod, de mellette szexis, férfias vagy, teljesen más, mintha a fél arcod brutálisan összeéggett volna egy balesetben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!