Szerintetek szép a képeken? (nem érdekelnek a kommentek a stilusomról)
13:55-ös, amiket linkeltél, azokon a lányok agyon vannak Photoshop-olva.
Kérdező, szerintem szép vagy, a sminkre egy picit tényleg jobban figyelj oda, nekem is van egy goth stílusú barátnőm, semmi gondom a stílusával, van hogy én sminkelem. :)
[link] itt meg is találod a sminkjét a Galériában, jó ez csak fotózáshoz készült, de maga a csaj nagyon szép így is, és "durván" kifestve is, veled sincs semmi gond. :)
Szép lány lennél, ha nem sminkelnél/normálisan megtanulnál sminkelni.
Ezzel a kimázolással inkább ne égess minket, gothokat, légyszíves. Egyébként a fényképek minősége tényleg nagyon rossz, és attól nem leszel művészi, hogy elmosódott, szar képeket csinálsz.
A 76%-os képeivel meg az a baj, hogy a felük rajzolt pl., a másik felén meg ezek a kamufűzős lányok, ehh.
Ha szép goth lányokról van szó, nekem ők jutnak eszembe pl:
De hát ízlések és pofonok. Mialatt ezeket kikeresgéltem, addig is annyi tescos goth lányt láttam, hogy majdnem elment a kedvem az egésztől.
Nem, nem az!
Ne haragudj de ennyi sminkkel és képekkel bárki nézhet ki így, még a legcsúnyább is... Smink nélkül, eredeti hajjal mutass képet és megmondom! Nem kell ez a borzalmas goth stílus (amit lemernék fogadni csak divatból képviselsz, vagy szépnek találod magad, tévesen...)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!