Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék teljes, boldog életet élni, ha minden egyes nap csak arra vágyom, hogy végre találjak egy lányt, aki szeret és akit én is szerethetek?
Figyelt kérdés
Hiába próbálom mással törődni, mindig előjön az érzés, aztán naponta látok többször is nekem tetsző lányokat meg szerelmes párokat egymást falni, megint elszomorodom én is vágyom egy barátnőre, de közben meg tudom, hogy ronda vagyok és ezért nem kellek egy lánynak sem. Próbálok erős maradni, de ahogy öregszem egyre nehezebb és már egyre kevsebb reményt látok a boldogságr. Nem értem miért nem kellek egy lánynak sem, ha sok csúnya fiúnak is lett valamilyen barátnője végül.2013. febr. 18. 12:47
11/13 anonim válasza:
Nem tudod mért utasítanak el és azt gondolod azért, mert ronda vagy pedig csak azért, mert nem ismernek és zaklatásnak veszik a közeledésed. Ez így sehova nem vezet csak az önbizalmad megy le a béka segge alá a pofakönyv miatt!
12/13 anonim válasza:
uram ön krónikus p*csalódásban szenved amit kezeltetni kell , mert rámegy az egészsége és a barátai sőt még a pénztárcája is
13/13 anonim válasza:
Ne nyavalyogj aztán mindjárt jobb lesz (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!