Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány a suliban. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek. Belehabarodtam egy tőlem 1 évvel fiatalabb lányba, akit egyáltalán nem ismerek. Eddig annyi történt, hogy boldog névnapot kívántam neki facebookon. Nem tudom, hogy neki most van-e valakije, láttam kettesben beszélgetni egy fiúval, de biztosra nem tudom. Mit kéne tennem?

2013. febr. 18. 15:55
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
sztem nem egy van.
2013. febr. 18. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Valahonnan kell ismerned, ha már írtál is neki. Válaszolt? Van közös ismerősötök? Ha igen, akkor ő meg tudná mondani, hogy van-e valakije.
2013. febr. 18. 16:06
 3/9 A kérdező kommentje:

#2-nek: -13

-suliban naponta látjuk egymást, de beszélgetni nem nagyon szoktunk

- ezt válaszolta : Köszönöm szépen :)

- Van közös ismerősünk, csak félek, hogy kitudódna

2013. febr. 18. 16:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok. Szóval elég nehéz korban vagy randizás szempontjából. :) Viszont a jóhír az, hogy 12 évesen csekély esély van rá, hogy foglalt lenne. Ha félénk vagy, beszélgess vele bookon, ott könnyebb kibontakozni. :) Nézd meg a profilján, hogy mik érdeklik, könnyebb lesz témát találni.

(Amúgy én 13 évesen szerelmes levelet küldtem a srácnak egy barátommal, és rögtön jött a válasz. Nemleges volt, de legalább tudtam mire számítsak. Hozzá kell tenni, hogy a sráccal ovi óta haverok voltunk, szóval nem új ismerős.)

2013. febr. 18. 16:21
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
"Van egy lány a suliban. Mit tegyek?" jézusom, milyen iskolába jársz te?! csak egy lány van a sulitokban?! O.O
2013. febr. 18. 16:23
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 Köszönöm a tanácsot, #5 13 éves vagyok, de még én is tudom, hogy akkor jelenteni a mondatom azt amit leírtál ha így lenne : Egy lány van a suliban. Mert ugye itt az egy határozatlan névelő, nem számnév. Most én amúgy miért is magyarázkodok?
2013. febr. 18. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Jaj menj már! Nem tudod felfogni, hogy csak az az egy lány tetszik neki?
2013. febr. 18. 16:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Suliban menj oda hozzá valami ürüggyel, pl. kell a függvénytáblázat dogához, Te pedig sikeresen otthon hagytad, el szeretnéd kérni, ha lehet. Innen már beszélgetni is tudtok, pl. milyen órája lesz, stb. :)
2013. febr. 18. 20:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Alakul :).
2013. ápr. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!