Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány a suliban aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban aki nagyon tetszik de nem tudom megérteni azt hogy esélyt sem ad az ismerkedésre? :S

Figyelt kérdés
Na én 16 vagyok ő 18 ... :S sajnos tudom ez már magában esélytelennek hallatszik hogy egy csaj nála 2évvel fiatalabbal járjon. És még esélyt sem ad arra h ismerkedjünk mert úgy gondoltam h bejelölöm facebookon és ott megadom a kellő löketet mielőtt normálisan élőben beszélnénk mert ha egy kicsit jobban ismerem több témát feltudok hozni és nem csak néznénk egymást .. :D 2szer írtam rá az elsőnél visszaírt de 2mondatot sem beszéltünk és már el is köszönt pedig fent volt ugyan úgy facebookon nem lépet le meg semmi és most kb 30perce megint ráírtam és vissza sem írt annyi volt hogy Látta h írtam és le is lépett :S pedig már otthon volt mert ugyan úgy 6róánkvolt. Ez akkor azt jelenti hogy egyáltalán nem akar ismerkedni velem ? :\ legyetek szívesek adjatok tanácsot mert teljesen elbizonytalanodtam.
2013. jan. 23. 15:33
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Nem lehet felfogni, hogy nem tetszel neki? Mi ebben olyan oltári nehéz? Hozzá képest amúgy is gyerek vagy. Ebben a korban az a két év nagyon nagy...
2013. jan. 23. 15:35
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Gyökér vagy... fészbúkon? Apám... bújj el valahová :DD

F17

2013. jan. 23. 15:37
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Az elsőnek nincs igaza, ez a "érettebb nálad jóval" hülyeség... ha több mint 3-4 év lenne közöttük, igen, de 2 év lazán áthidalható ilyen korban... Legalábbis ha magamból indulok ki...

F17

2013. jan. 23. 15:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát... ha nagyon nem megy akkor hagyd, szerintem. Magamból indulva ki én sem járnék nálam fiatalabb sráccal. DE: próbálj meg vele összefutni, ráköszönni, Valentin napon szerelmes üzenetet küldeni neki, aztán hátha mégis bejön. Bocs, hogy csak ilyen keveset tudok segíteni. HAJRÁ! :)
2013. jan. 23. 15:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen sajnos facebookon mert kb hetente max 1szer látom és akkor is folyamatosan rohan és Miszter szuper csajozógép akkor h beszéljek még is vele -.-" nem is ismersz és rögtön gyökerezni kell ..
2013. jan. 23. 15:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ki mondta hogy érettebb okostojás?

Azt mondtam a kérdező még gyerek hozzá. Attól még nem biztos hogy csaj érettebb. Csak ez a korosztály szereti magáról azt hinni hogy ő már elég idős ahhoz, hogy komolyabb partnert keressen magának. A pár kivételtől eltekintve nézd meg hogy a 18 éves csajoknak hány éves pasijaik vannak. Hát nem 16...

2013. jan. 23. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy az esete, nem akar ismerkedni. Felejtsd el.
2013. jan. 23. 18:44
 8/8 anonim válasza:

max letartóztatnak...Muhahahahah

am csak vicceltem, hisz ismered a mondást: a kor nem határ;)

2013. febr. 12. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!