Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány sokat bámul egy fiút (mert tetszik neki) Akkor a fiú azért nézi ő is a lény mert neki is tetszik, vagy csak azt nézi miért néző őt a lány?
Mert mikor meg látom ezt a fiút valahogy mindig őt nézem probálom kicsit diszkrétan azért.
de sokszor ő is engem néz és ösze találkozik a tekintetünk.
Sürün megy el melletem ...
De ez vajon jelenthet is valamit?
Vagy csak tudja hogy nekem bejön és direkt húza az agyamat?
hm...
mitévő legyek ? :D
lol
Budapest ...
Láttom egy cipőben járunk xD
Én is így vagyok.
Néha az idegeimre megy, néha nem. Általában én kapom őt rajta. Bezzeg amikor nem figyel, nem győzök odanézni, hogy figyeljen már. Aztán össze szokott jönni. De már nem is zavartatom magam, hgoy mennyi ideig stíröljük egymást. Mosolyogni is szokott. Nem tudom eldönteni, hogy most tetszek neki, vagy mi a csoda van. Nekem tetszik - máskülönben nem tudnék sokáig nézni rá. Lehet ő is csak azért bámul, mert bámulom? De akkor minek kezdi ő a bámulást? Inkább hívna már el magával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!