Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért blokkolok le mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért blokkolok le mindig?

Figyelt kérdés
Amikor tetszik egy lány, minden további nélkül, szinte ösztönösen szemezni kezdek vele aztán amikor visszajelez és oda akarok menni hozzá akkor teljesen leblokkolok. Tudom hogy milyen ürüggyel menjek oda, érzem hogy tudnék vele értelmesen beszélgetni, de mégis mikor meglátom az villan be hogy "b+ az ki van zárva hogy én odamenjek, ez lehetetlen". Volt hogy tudtam hogy merre fog menni, odamentem hogy megvárom és majd ha jön akkor leszólítom, de amikor jött, képes voltam inkább elmenni mellette minthogy odamenjek hozzá aztán meg jó hülyén éreztem magam mert ő persze észrevett. És nem egyedi az eset, elég jól nézek ki -nem én mondom- egy csomó lánynak bejövök elsőre, de mindig elb@szom ezzel. Ha időnként mégis összeszedem magam, (eddig három év alatt pont háromszor sikerült a kb tízből) akkor is tisztára feszengek meg makogok. Nem lehet ezt a gátlást valahogy kinevelni magamból? Vagy menjek vele dilidokihoz?

2013. jan. 18. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:
83%
nyugi....vedd lazán...dobj be pár felest:P na de most komolyan csak gondolj bele....veszteni valod nincs csak onmagadatt kell adnod...elötte verd ki 2-3 szor hogy minden kimennyen igy nyugottabb leszel....sok sikert
2013. jan. 18. 22:07
 2/10 anonim válasza:
mikor volt az utolsó leblokkolás? ma a metrón?
2013. jan. 18. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:

***** le hogy leblokkolsz :DD

én is azt teszem :D

vedd lazán meg ilyesmi :D az ilyen bevillanásokat meg megint csak figyelmen kívül kell hagyni. előre sem kell gondolkozni, mert abból van ez az egész, hogy jajj mit fogok mondani neki. lesz ahogy lesz, majd jön alapon :D

2013. jan. 18. 22:23
 4/10 A kérdező kommentje:

nem egy buszmegállóban. a lány már azt hiszi direkt követem, annyiszor voltam már így

amúgy látom nem vagyok egyedül

2013. jan. 18. 22:23
 5/10 A kérdező kommentje:

1-es és 3-as:

köszi már az is eszembe jutott hogy mindig lesz nálam egy flaska pálinka meg egy csomag rágó aztán úgy megyek oda

2013. jan. 18. 22:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is, nekem is csak pont ebből az okból nem volt életem 27 éve alatt még senkim sem. Én is leblokkolok, nagyon szar személyiség, szar tulajdonság.

Igazán nem tudsz csinálni semmit ellene. De nálad azért érthetetlen, mert te még ráadásul azt is tudod,hogy menne, tehét,tudod hogy mit kell ezekkel szövegelni, hogy szóltsad le, hogy érdekes, jó legyen. Én ezt sem tudom, de stresszelek is.

Egyszer szólítottam le egyet,de nem volt elutasítós jellegű,csak pofáztunk egy fél órát, viszont egyáltalán nem tudtam ellazulni, iszonyat rosszul éreztem magam, hiába volt a lány helyes, tiszta stressz,görcs voltam, alig kaptam levegőt is, persz a helyzet nem ilyen drasztkus,hogy lélegeztetőgép kelljen,de na, olyan mintha egy belső hang azt mondaná, mostmár húzni kéne inkább a fenébe, mert állati kínos,hogy nem jut eszembe semmi szöveg ilyenkor, kínos a hallgatás, meg azt se tudom hogy kéne elválni, abbahagyni, zavarodottság ezerrel.

Szerintem nem tudod kinevelni magadból, ez jellemfüggő.

Minden egyes új személy akivel kontaktusba lépsz ,annál az elméd így reagál, ilyen nehezen oldódós fajta vagy. Ez csak akkor tud változni, ha az a lány benne volna a dologban, és még találkoznál vele vagy 5 10 alkalommal, egyre jobban mélyülne el a viszony, és egyre barátibb lenne a légkör.

Csak! ott a probléma,hogy ha az első alkalmat ez miatt elbaszod, akkor nincs tovább, nincs miről beszélni.

Pont ezaz,hogy a legtöbb pina első benyomás alapján ítél.Ha te úgy mutatkozol be,hogy a stresszelős lúzer,akkor esélyed nem lesz kibontakozni 5,10 alkalom után. Ezek mind elsőre ítélnek általában. nem fogja jól érezni magát veled, bebukod, és nincs hova lazulni már tovább. Ez a gond.

Egy lány meg miért is akarna folytatást,ha már az első alkalommal sem volt minden úgy ahogy elvárná, a fickó nem szórakoztatta eléggé, a pasas nem volt határozott, nem volt kellően vicces, egy értelmes mondatot nem nagyon tudott jóhangulatúan kinyögni, tehát az egyszeémlyes vizsgabizottságnál nullásra vizsgázott, lehet takarodni a fenébe. Nincs tovább!

Az ilyen jellemmel kb. ennyire lehet vinni a nőknél.

Rengetegszer elterveztem már,hogy na majd most jókedvű leszek, na majd most jól el fogok beszélgetni, de mire odakerülök a nő szeme elé, totál demotivál az elmém, olyan szinten nehéz megtenni, mintha valaki azt kérné hogy gyújtsam fel magam egy kanna benzinnel. NEM MEGY! ezvan.

Csak egy utat látok, megyek fizetek a szexért egy kisnőnek, ott legalább nem kell pofázni. Bár ott se lennék lazább, max színlelhetem ,hogy mekkora kan vagyok, aki mellesleg egy sosekúrt lúzer.

A lényeg: A problémádra nem létezik megoldás.

Mégis akkor hogy lesz barátnő? Szerencse! ha épp kifogsz egy olyan nőt, akit nem zavar ez a makogás, enélkül is elvan veled, akkor több alkalom után oldódni fogsz. Más lehetőséged NINCS!

2013. jan. 18. 23:15
 7/10 anonim ***** válasza:

6!

Az, hogy te nem találtál megoldást, nem jelenti azt, hogy nincs is.

Nekem is nehezen ment az ismerkedés. Még egy-két barátnő és egy házasság után is. Mindig azon görcsöltem, hogy mit fogok mondani, mit fog válaszolni rá...

Aztán elhívtam randira egy olyan lányt, aki úgy 100-ból 110 férfinak azonnal tetszene. Nem hagyhattam ki a lehetőséget.

Fogalmam sem volt, hogy mit fogok először mondani. Annyira tanácstalan voltam, hogy nem is foglalkoztam vele. Majd kitalálok valamit. És így is történt. Nem lett belőle hosszú történet, de ezek után már bárkit meg mertem szólítani vagy elhívni randira. Úgy léptem oda, hogy sosem tudtam, mit fogok mondani. Nem készültem, nem voltam görcsös.

2013. jan. 19. 01:18
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem attól leszel laza hogy rágó..

*csám**csám**csám**csám*CSÓ!*csám**csám*Mizújs?*csám**csám**csám*

ahogy 7eske mondta. Majd ott helyben kitalálod, magadat adod! Nem kell ezen előre gondolkodni, amiatt fogsz rágörcsölni! És egyszer elhatározod, oszt ha meteor csapódik be akkor is megteszed :D

2013. jan. 20. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Számolj vissza! 3-2-1...és mond magadnak, hogy gyerünk, megcsinálod! Sikerülni fog! Egyszer-kétszer megcsinálod, és te magad fogsz meglepődni azon, hogy odamész, esetleg beszélgetsz vele.
2013. jan. 25. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
utolsónak: én is hallgatok tankcsapdát:D sőt megyek a rockmafia turnéra is:D
2013. febr. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!