Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért blokkolok le?
Nagyon tetszik egy lány... De nem tudok vele beszélni! Nem értem magam... Van egy csomó lány ismerősöm, akikkel tök jól elbeszélgetek, elhülyülök, de Ő más. Az a baj, hogy nem ismerjük egymást, de teljesen bele vagyok esve. Bármikor, ha látom, nem tudok mit mondani, nem tudom leszólítani, mert leblokkol az agyam. Mit tudnék ez ellen tenni? Vagy miről beszélhetnék vele, ha látom, vagy ha ráírnék facebookon? (ha lehet, számítsátok bele, hogy egyáltalán nem ismerem, és ő se engem) Mindent köszönök a válaszolóknak!
16f
ez egy játék
kiold a lábfék
odalépsz hozzá
csakúgy lomhán
elmondod a betanult szöveged
a lány visszaszövegel
próbáld meg, max beégsz
de legalább te vagy merész
a lány észrevesz
te leszel a csemege
csak jól csináld
és nem látszik a hibád
Haver csajodtól nem akarsz semmit, ezért lazább, kicsit bunkóbb stílust is megengedsz magadnak. Neki minden hülyeséget le mersz írni. Ha nem érdekli, unalmas vagy nem vicces egyáltalán a szöveged, akkor se történt semmi, leszraod. Nem gondolkodsz minden szón, nem izgulsz és a felszabadult agyaddal több dolog jut eszedbe.
Ha viszont akarsz valamit a csajtól, érzed, hogy van tétje a dolognak, akkor óvatosabb, megfontoltabb vagy. Képzelj egy egy szűrőt az agyadban, amin fenn akadnak azok a gondolatok, amik nem megfelelőek, nem tetszhetnek a lánynak, esetleg nem humorosak. Ebben az esetben sok sok ötlet megakad a szűrőn, annyira, hogy végül nem jut eszedbe semmi. Majd elkezdesz stresszelni emiatt, amivel végképp lefoglalod az agyadat. Félsz, hogy mi lesz, ha olyat mondasz, amit nem kellett volna.
Szóval ha nincs tétje a dolognak, akkor merész vagy, ha van tétje a dolognak, akkor megfontolt vagy.
Most már előrébb jutottam, kezdem megérteni a probléma okát. Valaki rájött már a megoldásra? Hogy állítsam át az agyamat, hogy a probléma megszűnjön? Jól jönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!