Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakit bemutatnak nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakit bemutatnak nekem, miért blokkolok le?

Figyelt kérdés

Állítólag jó beszélőkém van, ill. nem unatkozik senki mellettem, ill. ha én kezdeményezek bemutatkozást valakinél az sima ügy. De ha valakit nekem mutatnak be, lefagyok, még mosolyogni se tudok.

Ma volt pont egy ilyen, nagyon zavarba voltam, kedves volt mindkét fél, ill. a bemutatott fél igencsak szimpatikus... Én meg még talán meg is sértettem, valamit hadováltam neki a magasságáról, egy tök alacsony palinak... ááááááá. Tehát a teljes zavartság ?! Nagyon égő volt...

33/N

2011. márc. 11. 19:01
 1/2 anonim válasza:

Hát... Lehet hogy félsz, mert nem tudod hogyan szólj vissza. Mert mikor te kezdeményezed akkor tudod mit mondj, de ha más akkor nem tudod felfogni és zavarban vagy! (légyszíves ne vedd sértésnek!)

N

2011. márc. 17. 15:57
 2/2 anonim válasza:
Lehet h tetszett neked csak nem tudsz még róla
2011. márc. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!