Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért blokkolok le? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért blokkolok le? Miért nem tudok nyitni feléjük?

Figyelt kérdés
Alapjában véve egy nagyon laza, jó kedvű, humoros csajszi vagyok. A párommal az első perctől kezdve megy a csipkelődés, hülyeség semmi gátlás nem volt bennem. Viszont ha a szüleihez kell menni vagy a barátaihoz teljesen leblokkolok.. Egyszerűen nem tudok megszólalni csak vigyorgok mint a tejbe tök... Nem tudom, hogy miért de tiszta gyomor görcsöm van. Esetleg valaki küzd hasonló problémákkal? Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
2012. okt. 27. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
félsz, hogy mit gondolnak rólad, hogyan ítélnek meg :D. Egyszerűen próbáld magadat adni, ne próbálj más lenni, és akkor szerintem menni fog!
2012. okt. 27. 19:05
 2/7 TOMAtm ***** válasza:
gésa golyóval.
2012. okt. 27. 19:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Telejsen természetes. Nekem a sok körül ez is egy gátló tényező,hogy miért nem akarok barátnőt magamnak. Mert: Nem vagyok kíváncsi a sleppjére! Mi a sleppje? Anyuka, apukának való jópofát vágás, az idióta, stílusidegen baráti körének való pitizés, ez nekem nem tetszik. Ha szeretnék valakit, elvárnám,hogy ha velem van, akkor csak velem legyen. A többi hozadékára NEM VAGYOK KÍVÁNCSI! A szülei, akik féltik mint állat, vizsgálják, tesztelik az udvalót, hogy min bukná be, ami miatt eltakarítanák a lánya közeléből, nekem ilyen nem kell. A baráti kör, akik számomra vad idegenek, akikkel nincs egyetlen témám sem, mert semmit nem tudok a belső köreikről,az összeszokott dumálásaikról, a támájukról, teljesen más érdeklőséi körükről, stílusukról satöbbi... Ilyen közegben nem rendkívüli ,hogy valaki feszeng, és nem érzi jól magát. Semmi baj nincs veled, inkább jól állod a sarat, ha képes vagy jó képet vágni ezekhez. A lehető legtöbbet hozod ki magadból szerintem. A barátos helyében én nem is várnék el többet. De viszont igyekeznék leválasztani ezeket az embereket a társaságomból addig amig a nőmmel vagyok. Ez egy alapvető elvárás kéne hogy legyen!
2012. okt. 27. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
utolsó miért? az a normális ha megismered az ismerőseit is, főleg a szüleit
2012. okt. 27. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
De itt most ne a normál, átlag gondolkodású, talpraesett, jó verbális kommunikációs készséggel rendelkező embert vedd alapnak, akinek ezek nem jelentenek problémát. A kérdezőt nem ismerem, de feltételezhető,hogy nem tartozik a leírt kateogoriába, ahogy én sem, ezért van a feszengés ilyen emberek közegében. Csak ugye ezt a normál agy nem tudja annyira átérezni.
2012. okt. 27. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nekem nagyon fontos lenne hogy jó kapcsolatot alakítsak ki a szülőkkel illetve a barátaival. Szeretnék az élete részévé válni és eszem ágába nincs elválasztani a barátaitól vagy a szüleitől:)
2012. okt. 27. 19:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor jó az amit csinálsz, továbbra is légy szimpatikus. Ha meg a partner szeret, nem várja el ,hogy te legyél a társaság központi karaktere.
2012. okt. 27. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!