Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezekkel a nyavalya lányokkal, hogy ösztönösen
csak a szépfiúkat figyelik?
Figyelt kérdés
Lemegyünk barátokkal, haverokkal szórakozni, kb 5 en 6 an. Van egy-két ilyen tipikus üresfejű, iszákos szépfiú, mégis a szórakozóhelyen az összes csaj csak őket lesi és szemez velük, még akkor is, ha ott van a párjuk. sőt oda is mennek néha hozzájuk, a srácokhoz. Mi meg, akik szintén nem vagyunk rondák, bárhogyan ugrálunk körülöttük, törjük össze magunkat, italt veszünk a lányoknak, szórakoztatjuk őket, semmi sem történik. Átnéznek rajtunk. Alig röhögnek, csak őket nézik és azokkal akarnak beszélgetni. Az sem zavarja őket, ha van a srácoknak párjuk és 3-nak belépnek a szexbe. Hihetetlen. Óriási baj van a mai lányokkal, hogy nem képesek egy pasi értékeit meglátni a test mögött. Megragadnak egy csinos arcnál, egy magas testnél és nincs tovább. Már vagy 50 buliban voltunk az éven, mindenhol így viselkedtek a csajok. Nyomasztó ez, mind egyformák.
alacsony, tiszta gebe, az arca egy gyerekori izé miatt heges is
mégis a legjobb nőket képes elhalászni az adoniszok elől :-)
és a csajok oda vannak érte :-)
szal az átlag fiúknak is van esélye - megfelelő fellépés és beszédkészség
2013. okt. 28. 08:06
12/36 anonim válasza:
hát, én teljesen mást tapasztalok. max a bulis k.rvák viselkednek így, a legtöbb lány nem. természetesen buliban az ember csak a külsőt tudja nézni, a lányok nem láthatják a csodás belsőd, szóval ne csodálkozz, ha mindenki a neki tetsző emberekre nyomul. de szerintem nem igaz, hogy buluban minden lány célpontja pár cicafiú, még akkor is, ha van párjuk, max 3as szex.....háát bocs de szerintem a kisebbségi érzés beszél belőled, mert nincs a lányoknál sikered a bulikban (lehet nem.ott kéne ismerkedni...) ezért inkább lódítasz, és a lányokra fogsz mindent.
2013. okt. 28. 08:08
13/36 anonim válasza:
ha már feljött ez a bulis téma nekem is lenne egy kérdésem.
múltkor voltam discoban pár barátnőmmel. Nem oltoztunk ki nagyon.top, hosszúnadrág, tornacipő, egy csomó lány meg miniben volt és mégis sok fiú odajött..sőt volt egy srác akinek egy ilyen miniszoknyás lány ott rázta magát a srác mégis hozzám jött oda. Ez azér volt furi mert nem tartom magam huu de gyönyörűnek plusz még ki sem öltöztem..szóval mit gondoltok erről fiúk? Ti is egy converses csajhoz mennetek oda a discoban egy kis cicababa helyett? :D
2013. okt. 28. 08:08
14/36 anonim válasza:
Miért akarnék megismerni valakit, ha nem jön be? (mármint itt ugye szexuális/egyéb kapcsolat reményéről van szó) De ez nem feltétlenül a leghelyesebbet jelenti, hanem aki nekem tetszik.
És ez nem a kérdésre válasz, de nekem iszonyú rosszul esne, ha a párom/aki hajt rám, átlagosnak tartana!
2013. okt. 28. 08:16
15/36 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy külső alapján döntitek el, ki ismerhet meg. A másik, aki csak kicsit jön be, de ezerszer jobb ember, ha megismernéd, akkor is kuka a vége. Szemetek vagytok, iszonyat mennyire.
2013. okt. 28. 08:41
16/36 A kérdező kommentje:
,,nem feltétlenül a leghelyesebbet jelenti, hanem aki nekem tetszik. "
Az a nagy gond, hogy nálatok aki tetszik, az a leghelyesebbet jelenti. Mindegyikőtöknek egyforma az ízlésviláguk.
2013. okt. 28. 08:52
17/36 anonim válasza:
Talán gondolkozz el azon,hogy amelyik csajokat az üresfejű pasik érdeklik,az sem lehet különb.Hasonló,hasonlót vonz.Miért nem kezdesz a haverjaiddal olyan lányokkal,akik kicsit visszafogottak,de eszük is van és értékelik a belsőt is.?
2013. okt. 28. 09:28
18/36 Noydra válasza:
Te is csak egy ostoba általánosító vagy, aki nem tud csajozni, ezért már utálja a nőket, és itt rinyál.
2013. okt. 28. 10:05
19/36 A kérdező kommentje:
Igen nem tudok csajozni, mert szó nélkül esélyt sem hagynak nekem, hanem lekoccoltatnak. Ez meg nem az én hibám.
2013. okt. 28. 10:17
20/36 Noydra válasza:
Akaratodon kívül is lehet a te hibád. Bármit csinálhatsz rosszul, ezt innen úgysem mondja meg senki sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!