Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ezekkel a nyavalya lányokkal, hogy ösztönösen csak a szépfiúkat figyelik?
Figyelt kérdés
Lemegyünk barátokkal, haverokkal szórakozni, kb 5 en 6 an. Van egy-két ilyen tipikus üresfejű, iszákos szépfiú, mégis a szórakozóhelyen az összes csaj csak őket lesi és szemez velük, még akkor is, ha ott van a párjuk. sőt oda is mennek néha hozzájuk, a srácokhoz. Mi meg, akik szintén nem vagyunk rondák, bárhogyan ugrálunk körülöttük, törjük össze magunkat, italt veszünk a lányoknak, szórakoztatjuk őket, semmi sem történik. Átnéznek rajtunk. Alig röhögnek, csak őket nézik és azokkal akarnak beszélgetni. Az sem zavarja őket, ha van a srácoknak párjuk és 3-nak belépnek a szexbe. Hihetetlen. Óriási baj van a mai lányokkal, hogy nem képesek egy pasi értékeit meglátni a test mögött. Megragadnak egy csinos arcnál, egy magas testnél és nincs tovább. Már vagy 50 buliban voltunk az éven, mindenhol így viselkedtek a csajok. Nyomasztó ez, mind egyformák.2013. okt. 28. 07:45
21/36 A kérdező kommentje:
Igen, lehet ha rondának született. De ez nem az ő hiába, erről nem tehet.
2013. okt. 28. 10:26
22/36 Noydra válasza:
Gondoltam hogy most ez jön. Már késő ezzel védekezni, eddig nem is említetted. Amúgy jártál már utcán? Erősen kétlem, hogy felétek csak "cicafiúknak" van nője :D
23/36 A kérdező kommentje:
Igen, 90% ban csak helyeseknek.
2013. okt. 28. 10:33
24/36 anonim válasza:
: ))
Szerintem csak savanyú a szőlő.:)
Egyébként nem értem, hogy miért buliban akarsz ismerkedni?
Nincsen más lehetőséged? Én alapjáraton nem vennék komolyan egy olyan srácot, aki szórakozóhelyen próbál felcsípni, külsőtől függetlenül.:)
25/36 anonim válasza:
Én a bulikban részeg vagyok a barátnőimmel együtt és nem a pasikat lessük. Olyankor mindenkivel beszélgetünk. :D Csak következő nap nem emlékszem általában. :D Amúgy meg, ha a leendő párom csak átlagosnak tartana, akkor tökön rúgnám. Elsősorban nem vagyok átlagos, másodsorban pedig ha csak ezért hajtott rám, mert azt gondolta, hogy az vagyok, akkor bekaphatja. Amúgy buliban meg nem ismerkedek úgy sosem. Bulizni megyek, nem pasizni. 23/N.
26/36 anonim válasza:
légyszi kérdező válaszolj arra, hogy buliban hogy várhatod el, hogy ne a külsődet nézzék? ott nem lehet beszélgetni, mégis hogyan kéne meglátnia a lányoknak az értékes belsődet?
27/36 A kérdező kommentje:
Ott is lehet egy-egy nyugisabb helyen beszélgetni.
2013. okt. 28. 21:06
28/36 anonim válasza:
de ott akkor is csak a külső alapján tudja kiválasztani az ember, hogy kivel vonul el ismerkedni.
29/36 A kérdező kommentje:
Elvileg mindenkinek esélyt kellene adni. Most én átlag pasira gondoltam, nem giliszta meg zsírpacni két végletre. De valahogy csak a szuperszexi pasik kellenek. Akkor meg feladom.
2013. okt. 28. 21:41
30/36 Noydra válasza:
Mindenkinek esélyt kell adni? Miért, ha nem adsz az már benne van a BTK-ban ? :D
Minden embernek alanyi joga eldönteni, hogy kivel milyen kapcsolatot akar, márha akar.
150millió valós indok lehet, ami miatt egy csaj egy buliban nem akar tőled semmit. Eleve van faszija, most szakított, etc...................................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!