Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi a véleményetek a nagyszájú lányokról?
Figyelt kérdés
Mindig ki mondom a véleményem, még ha nem is akarom az arcomra van írva, nem nagyon vagyok félős, könnyen zavarba jövős típus. Ilyen "olaszos" temperamentumúnak mondanám magamat.2013. okt. 23. 23:40
41/46 anonim válasza:
Akkor már eddig is tudtad mi a véleménye a pasiknak, van akinek tetszik, van akinek nem. Mellém meg szükség is van rá. :D
42/46 anonim válasza:
Befér a fa... Ja bocs, nem arról van szó. Álljon ki a véleményéért, de azért ne legyen nagyszájú.
43/46 anonim válasza:
Én nem szeretem. Miért jó az nekem ha megmondom mi nem tetszik és mi igen? Egyrészt látszik másrészt semmit nem javít a helyzeten. Persze van amikor kénytelen vagyok de az ilyenek a tipikus idióta r*bancos partycsőcselék nők szoktak lenni. Szerintem egyáltalán nem az erkölcs és a műveltség jele az ha fölöslegesen van mindenre megjegyzésem és hozzáfűzni valóm. Nem szeretem az ilyen én vagyok a legnagyobb csaj majd jól megmondom mindenkinek oszt kussoljá típusú nőket. Nagyon nem :)
44/46 anonim válasza:
EMBEREK! Mi a véleményetek a szófosó lányokról? Akik csak mondják-mondják és nem kenyerük a hallgatás...
45/46 anonim válasza:
Én nem bírom az ilyen típust.
Általában ezek az egoista, önimádó bunkók akik mindenkinek beszólogatnak ok nélkul.
Vagy csak azért mert nekik nem tetszik valami/valaki.
A páwáknak és hasonlóknak biztos bejönnek.
46/46 anonim válasza:
Elég nagy farkam van, úgyhogy csak nagy szájú lányokkal állok szóba alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!