Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnak a nagyszájú, vonzó arcú pasasok, hogy ha meg is ütik és meg is csalják a barátnőjüket, azok szinte mindig megbocsátanak nekik?
Figyelt kérdés
Ez csak egy példa, de általában így szokott az ismeretségi körömben is történni.
Mindig mondják, hogy ,,én bizony soha az életben nem is megyek a közelébe", aztán valahogy mindig az a vége, hogy újra együtt vannak. Van mikor ezt 3-4 szer is eljátssza szakítások között a pasi és a csaj 3-4 szer is visszatér hozzá. Nem vicc, rengetegszer képesek megbocsátani. Van eszük? Felvetődik a kérdés? A rendes, aranyos lányok nagy része is visszatér az ilyen pasikhoz, azt tapasztalom. Miért?
2013. okt. 10. 19:43
1/4 anonim válasza:
mert kreténeket szeretik ha engem vagy akármilyen not megut egy férfi akkor én nem mondanám el róla hogy férfi!aki meg vissza fogadja az nagyon okos :)
2/4 anonim válasza:
nem a csávó tud vmit hanem a nő a gyenge jellem
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első ez szép és jó, csak volt nekem kb 12 ilyen nő ismerősöm, akiket megcsalt és vert a pasijuk és ezek a nők mind így vélekedtek ezekről a pasikról, mint te. De abból a 12 ből 11 újra összejött ezzel a pasival...
2013. okt. 10. 19:53
4/4 anonim válasza:
Olyan nőkkel jönnek össze, akikkel ezt meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!