Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok a pasik is tudnak szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a pasik is tudnak szeretni, akik nem hivogatják a nap minden percében, órájéban a barátnőjüket, és nem irkálnak sziveket a falára? (facebook)

Figyelt kérdés
Az én pasim nyugisabb tipus, viszont élőben állandóan ölelget, puszilgat, meg sokat hülyéskedünk is:)
2013. ápr. 2. 21:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés??
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Úú most megfájdult a fejem ideje inkább lefeküdnöm vízszintbe...
 3/12 anonim ***** válasza:

Persze, sőt, azok tudnak igazán szeretni! Mert mi az a

szivecske? csak pár gombnyomás, nem tükrözi az érzelme-

ket. Az állandó telefonhívás meg inkább "szabályozás",

mint a szerelem jele...

2013. ápr. 2. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, mi hiányzik még a mai fárasztó nap után.
2013. ápr. 2. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha nekem nincs facebookom,akkor (az egy dolog,hogy nem létezem,de) még szeretni se tudok?

Bazz...

2013. ápr. 2. 22:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Szóval ha nem rakosgat ki ilyeneket arra a f.sra akkor már biztos ez van?
2013. ápr. 2. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:

NEM, mi képtelenek vagyunk az ilyen dolgokra. Belőlünk lesznek az anyagyilkosok, mert soha nem teszünk szívecskét a fékbúkra... Úgy hogy jó lesz, ha messze, nagyon messze költözöl tőlem.

De most komolyan... ennyi ésszel vagy megáldva és van, aki ezt elviseli? Minden elismerésem az övé, meg a tiéd, hogy tudod ezt ellensúlyozni...

25/F

2013. ápr. 2. 22:06
 8/12 A kérdező kommentje:

Tudtam h kapok a facebook miatt:D hahaha:D

Ces, nyugi, nem én fárasztottalak le, hanem az előző kérdés.

Nem erről van szó, csak van aki furinak gondolta már azt is, hogy mi nem alszunk minden nap együtt, meg hogy nekem vannak fiúhaverjaim is a pasimon kivül, akikkel szintén kell időt eltölteni.

2013. ápr. 2. 22:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó! Hanem, hogy azok a pasik, akik kevésbé "mutatják" ki SZAVAKKAL, azok is lehetnek szerető társak? Akkor igy kérdezem, ha te meg ennyi ésszel vagy megáldva, hogy egyből a legrosszabbra gondolsz.....
2013. ápr. 2. 22:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Azok szeretnek igazán.
2013. ápr. 2. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!