Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó az a pasiknak, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a pasiknak, ha féltékennyé teszik a barátnőjüket?

Figyelt kérdés

Itt közel sem a megcsalásról van szó, hanem a másik féltékenységének a „kiharcolásáért”. Eddig nem voltam az, de mostmár az vagyok. Mostanában állandóan bombáz azzal, hogy ő milyen jóképű és helyes, és hogy mennyi nőt megkaphatna még rajtam kívül, ezért is vagyok én ilyen szerencsés hogy engem választott. Ez a kijelentése még nem is zavarna, de egyre többet írt és mondott ilyeneket:

"Rám fog mászni xy, de lerázom baby."

"Mert szerinted engem hány csaj megbámul?! Folyton lesnek, de engem nem zavar. Csak miattad vagyok itt."

"Szerinted én kinek NEM jövök be? Minden csajnak bejövök."

Most ezekre mit reagáljak, hogy hagyjon fel ezekkel? Mostmár tényleg rossz érzés és nagyon felidegesít vele néha. Nem vagyok önbizalom hiányos, de ami sok az sok. Direkt nem borulok ki előtte, nem is szoktam ezekre a kijelentéseire reagálni szinte semmit sem, hogy ne lássa hogy féltékeny vagyok. Egyedül viszont egyre többet sírok…

De vajon miért csinálja ezt?

2013. febr. 15. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
nem jó
2013. febr. 15. 23:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Mekkora egómanó pasid van neked. Hagyd ott, ha csak a szenvedést okozza neked ezzel.
2013. febr. 15. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
kidobni, kidobni, kidobni
2013. febr. 15. 23:46
 4/5 A kérdező kommentje:

De mi a célja ezzel???

Mert most nagyon kiborultam... Ezt akarja elérni? :O

2013. febr. 15. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó nagy majommal jársz.
2013. febr. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!