Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért tesz féltékennyé egy lány akivel sose jöttem össze, de tudja ö is, hogy összejönnék vele? 20/F
1. Mert r*banc és direkt kínozni akar.
2. Mert ezzel akar rávenni, hogy lépj valamit felé.
fitogtatja a feletted gyakorolt hatalmát,mert érzi,hogy megteheti.
udvari bolondokkal szokták,vagy sima "csicska vagy-e" tesztből bármelyik jelölttel.
ha utánamész pincsizni elvesztetted a játszmát.
a kivédése egyszerű.
amint másik krapekkal dumál nem mész utána,hanem az első utadba tévedő csajnak elkezdesz udvarolni.
két perc múlva ő lesz a nyakadon.
legtöbbször még a kezem is megfogják gyorsan,hogy kimutassa a másik csaj előtt a "birtokát".
1. Mert r*banc és direkt kínozni akar.
- Mért is kínozna, van egy személyiségem, életem, ami után ő is irigykedik, hogy összeszdtem magamat.
Bár nem egyértelmű élőben ö beszél többet, ami nálam komolyan mondom bónusz. Viszont amint frászbukon bejelöltem, nem jelöl vissza.
2. Mert ezzel akar rávenni, hogy lépj valamit felé.
- Lépnék én ö is tudja, digitális gondolkodásomhoz méltóan folyamatábra kezdődik előröl, mert kínozni akar, de mért akkor?
fitogtatja a feletted gyakorolt hatalmát,mert érzi,hogy megteheti.
udvari bolondokkal szokták,vagy sima "csicska vagy-e" tesztből bármelyik jelölttel.
ha utánamész pincsizni elvesztetted a játszmát.
a kivédése egyszerű.
amint másik krapekkal dumál nem mész utána,hanem az első utadba tévedő csajnak elkezdesz udvarolni.
két perc múlva ő lesz a nyakadon.
legtöbbször még a kezem is megfogják gyorsan,hogy kimutassa a másik csaj előtt a "birtokát".
Mért is akarna engem irányítani ha irányítani akar?
udvari bolondokkal szokták,vagy sima "csicska vagy-e" erről még nem hallottam, ez mi is akkor?
akkor most már hallottál róla.
így van és kész,most már tudod.
ha nem érted,akkor olvasd el még párszor.
"udvari bolondokkal szokták,vagy sima "csicska vagy-e""
Ezt nem értem ez mit is jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!