Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akik csalták már meg a barátnőjüket milyen indokból tették ezt?
Figyelt kérdés
Bevallottátok,lebuktatok vagy ki sem derült?2012. nov. 21. 12:29
1/16 anonim válasza:
A szex hiánya miatt 7 év után. Nem vallottam be és ki sem derült. De azóta sikerült újra egymásra találtunk.
2/16 A kérdező kommentje:
Ilyenkor már nem tolongatok!! :D Azért neked köszi a választ!:)
2012. nov. 21. 12:43
3/16 anonim válasza:
Vagy csak kevés pasi csalja meg a barátnőjét.. miért ne tolonganának full anonym az egész oldal.. tökmindegy mit ír...
4/16 A kérdező kommentje:
Jajj biztos!!! Vagy csak az ilyenekhez már nincs gerinc! :)
2012. nov. 21. 12:48
5/16 anonim válasza:
Nem szerettem, de jó kapcsolat volt. Szeretet volt. Miután ellaposodott a kapcsolat egy év után a fáradság miatt (munka után még különórákat vállalt), valamint a szexuális élet jó, ha három alkalmat jelentett havonta, megcsaltam. Persze ezt megelőzte egy félig-meddig szakítás, de megbeszéltük, hogy több időt töltünk együtt. Nem vallottam be, de kiderült, akkor persze elmondtam.
6/16 A kérdező kommentje:
Miért nem vallottad be?Gondoltad,h nem derül ki vagy azt akartad ,h ő jöjjön rá?
2012. nov. 21. 12:57
7/16 anonim válasza:
Unalomból,az ujdonság ereje,vagy alkalom volt rá.
8/16 anonim válasza:
mert miért ne? be akartam akasztani egy másik csajnak és az arcára aladeenozni. ennyi a történet
9/16 A kérdező kommentje:
8-as érdekes a gondolkodásod!De inkább ne tudd meg,h én hová akasztanám be a tiedet...;)
2012. nov. 21. 13:33
10/16 anonim válasza:
kérdezd meg attól aki téged csalt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!