Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akik csalták már meg a barátnőjüket milyen indokból tették ezt?
Figyelt kérdés
Bevallottátok,lebuktatok vagy ki sem derült?2012. nov. 21. 12:29
11/16 A kérdező kommentje:
Engem nem csalt még meg senki!Legalábbis nem tudok róla! :D De az érdekel,h mi visz rá egy pasit...,h megtegye ezt!Ennyi az egész! ;)
2012. nov. 21. 13:41
12/16 anonim válasza:
5-ös vagyok. Miért vallottam volna be? Az őszinteség mit segített volna?
13/16 anonim válasza:
# 9
remélem oda, ahová én szeretném:)
14/16 A kérdező kommentje:
Én speciel inkább szeretném tudni attól aki megtette ezt velem,mint ,h magamtól jöjjek rá,rajtakapjam vagy vmi hasonló...
13-as,nem NEM oda ahova szeretnéd! ;)
2012. nov. 21. 13:47
15/16 anonim válasza:
Szerintem ez genetikailag van kódolva egyes férfiakba. Aki egyszer hajalndó volt megcsalni a párját, az később is képes lesz rá.
Én az exemet a 8 és fél éves kapcsolatunk alatt egyszer sem csaltam meg, pedig a vége felé eléggé rosszul mentek a dolgok.
Semmi értelmét nem látom!
Ha valami nem működik és nem bírjuk (vagy már nem akarjuk) megoldani a problémát, akkor le kell zárni a kapcsolatot és akkor kezdeni újba, nem pedig fűvel fával megcsalni... SZERINTEM!
16/16 anonim válasza:
túl sok volt az ok nélküli féltékenykedés és úgy voltam ha már ennyire aggódik akkor már ne izgassa magát feleslegesen:) másnap elmondtam neki és vége is lett de legalább volt egy jó estém másfél év szexmentesség után:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!