Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácok miért felejtik el a barátnőjüket gyakran?
Figyelt kérdés
Mármint, hogy van nap hogy nem beszélünk, közben tudom hogy ugyanúgy akarja a dolgot, csak nekem elég rosszul esik...2011. aug. 20. 01:20
1/6 anonim válasza:
Mert szellemi fogyatékkal élő vagy! :)
2/6 anonim válasza:
ha ugyan úgy akarna beszélni akkor megkeresne de te miért nem keresed meg őt? ha már beszélni akarsz vele
1 kapcsolatban már nem csak a fiúnak kell lépéseket tenni..
3/6 Panda Péter válasza:
vannak olyanok akiknek ez egyáltalán nem számít, napokig is simán elvannak úgy, hogy a párjukról semmit nem hallottak aztán a következő találkozásnál ugyanúgy megy tovább minden. meg van olyan is, aki napjába többször telefonál, üzenget stb. az emberek különbözők, nem kéne általánosítani.
4/6 tabaki válasza:
Mert csak így tud gyakran az eszükbe jutni...
5/6 anonim válasza:
akkor én vagy b.zi vagyok. vagy lányos ,de én abszolút nem így gondolkodom
sosem sz.rtam le a barátnőimet..
17f
6/6 anonim válasza:
Szokd meg. Nem annyira ragaszkodó.
bnőm olyan, ha nem keresem, nem keres.... Észre sem venné ha elhalnék időközben... xD :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!