Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk is szoktak arra várni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk is szoktak arra várni, hogy hátha visszakapják a volt barátnőjüket? Vagy ez csak női "szokás"?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 11:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Szoktunk, de ha jönne akkor is kivágnám, többet ér a büszkeségem egy olyan csajnál aki mellesleg dobott/elhagyott vki másért vagy bármi hasonló..
2011. febr. 11. 11:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt hittem férfi szokás, de akkor tévedtemXD Attól függ miért lett vége.
2011. febr. 11. 11:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Én meg pont azt hittem, hogy női! :D Mintha a ők nem tudnának olyan könnyen továbblépni. És mindig kéne vissza, akkor is, ha a pasi dobta őket...
2011. febr. 11. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Pontosítok, ha a csaj szakított, ha vágyom is rá, tuti nem fogadnm vissza..

Ha a srác, akk lehet megpróbálja visszasajnáltatni magát, bár én azt is gerinctelenségnek tartom..

Közös megegyezésből szakítás után lehet alegjobb eséllyel újrakezdeni szerintem..

2011. febr. 11. 11:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ha valami meghalt, azt nagyon nehéz újjáéleszteni. Akármiért is lett vége...
2011. febr. 11. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem a pasik is, mint minden ember valamelyik párját visszavárná. De Ők már túl büszkék ahoz, hogy ezt be is vallják. Vannak bolond emberek akik a büszkeségüket előbbre helyezik a szívük érzéseinél és csak amikor már késő akkor jönnek rá, hogy vétek volt kihagyni az utolsó próba lehetőségét. Szerintem ez csak akkor nincs így, ha ő szakított egy új szerelem miatt.
2011. febr. 11. 11:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Komolyan egy r*banchoz minek menjen vissza egy normális ember? De ha más miatt volt a szakítás akkor sincs büszkeség, hanem túlléptek rajta, ha meg nem akkor jön az újra kezdés, ennyi.
2011. febr. 11. 11:32
 8/9 anonim ***** válasza:
van lyan is, hogy bár a pasi szakít, de nem azért, mert nem szereti a nőt, hanem mert a nő megcsalta
2011. febr. 11. 11:38
 9/9 anonim ***** válasza:

nálam úgyvolt hogy szakítottunk közös megegyezésből, ott még visszavágytam hozzá, aztán néha még találkozgattunk, aztán mondta hogy legyen végleg vége. egy napig gondoltam rá, de másnap már eszembe se jutott... szerettem azelőtt teljes szívemből de miután kimondta hogy végleg vége, már rohadtul nemvolt szükségem rá hogy újra mellettem legyen, pedig még nemis kerestem másvalakit helyette, ha keresgéltem volna és találtam volna akkor mégannyira se lett volna szükségem rá :) az én történetem ennyi :) ragaszkodó típus vagyok de nem a múltban járok.

18/F

2011. febr. 11. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!