Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk is szoktak arra várni, hogy hátha visszakapják a volt barátnőjüket? Vagy ez csak női "szokás"?
Pontosítok, ha a csaj szakított, ha vágyom is rá, tuti nem fogadnm vissza..
Ha a srác, akk lehet megpróbálja visszasajnáltatni magát, bár én azt is gerinctelenségnek tartom..
Közös megegyezésből szakítás után lehet alegjobb eséllyel újrakezdeni szerintem..
nálam úgyvolt hogy szakítottunk közös megegyezésből, ott még visszavágytam hozzá, aztán néha még találkozgattunk, aztán mondta hogy legyen végleg vége. egy napig gondoltam rá, de másnap már eszembe se jutott... szerettem azelőtt teljes szívemből de miután kimondta hogy végleg vége, már rohadtul nemvolt szükségem rá hogy újra mellettem legyen, pedig még nemis kerestem másvalakit helyette, ha keresgéltem volna és találtam volna akkor mégannyira se lett volna szükségem rá :) az én történetem ennyi :) ragaszkodó típus vagyok de nem a múltban járok.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!