Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a fiúk bármikor otthagynák a barátnöjüket egy szebb, gazdagabb lányért?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 10:52
1/17 anonim válasza:
biztos hogy nem,ha már megvan a vonzalom a mostani barátnő iránt
2/17 anonim válasza:
Hát ilyet:DD micsoda kérdés kérem szépen.-.-
Ha szeret, biztosan nem. Plusz nem minden pasi pénz orientált és a szépség relatív ugyebár.
3/17 A kérdező kommentje:
de hogyha mondjuk tegyük fel,hogy a srácnak is tetszik a jobb csaj. na akkor mi a véleményetek?
2011. jún. 5. 10:57
4/17 anonim válasza:
Gazdagabbért nem feltétlnül de szebbért és fiatalabbért lehet. Evolúciós szempontból bionyított: a pasik a szebb, fiatalabb nőkhőz vonzódnak jobban. Mert ezek jelzik a termékenységi szintet. Szépnek azt tartjuk aki szimmetrikus, mert az jelzi a jó génállományt.
5/17 anonim válasza:
Nekem is tetszett sok pasi a volt párom mellett. És? Van szemem, elkönyveltem őket húdehelyespasiknak és mentem tovább. De ez - mint írtam már - a szerelemről, szeretetről szól. Akármilyen jóbőrt is lásson meg a egy pasi, ha már szerelmes egy másik nőbe, akkor nem hagyná ott, főleg csak ezért...
6/17 anonim válasza:
Engem taszít, ha egy lány gazdag :S
7/17 anonim válasza:
a pénzért nem, mert nem szeretünk alárendeltek lenni...
8/17 anonim válasza:
pontosan, pénzért semmi féle képpen sem, mert nem szeretjük ha a nőnek több pénze van, + ha szeretek valakit akk nekem az a legszebb, szal olyankor nincs szebb lány :D
9/17 A kérdező kommentje:
mégis sok olyan van sajna hogy vki elszereti egy másik ember párját
2011. jún. 5. 11:19
10/17 anonim válasza:
Hát azért nem mondanám, hogy minden férfi szent. Ahogy a lányoknál is vonzó lehet a pénzes férfi úgy a férfinak is vonzó lehet egy pénzes csaj és még ráadásul szép is. Tesóm se a legolcsóbb nővel áll szóbaXD Persze én ennek ellentetje vagyok, de mégis mondhatom hogy vannak olyan pasik is. Mai világban a pénz nagy úr (sok embernek)! Valakinek elég annyi is hogy szebbet válasza. Ezek emberfüggők hogy valaki képes rá vagy sem, de az biztos hogy vannak akik igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!