Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kik hajlamosabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kik hajlamosabbak arra, hogy megcsalják a barátnőjüket?

Figyelt kérdés
Azok, akik naponta 20x elmondják, meg leírják facebookon hogy mennyire szeretlek, stb., vagy azok, akik nem teszik ugyan ezt meg ilyen rendszerességgel, de a tetteivel éreztetik?
2011. nov. 26. 10:01
 1/10 anonim ***** válasza:

akik nem kapják meg azt amire szükségük van, és mástól meg igen..

L21

2011. nov. 26. 10:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Akik nem tudják mekkora nagy mázlijuk van hogy a barátnőjük velük van.
2011. nov. 26. 10:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Azok, akiknek valamilyen mutáció következményeként nem nőtt gerinc a hátukba.
2011. nov. 26. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
az utolso valasz nagyon tetszik!!! :)) azok akik nem becsülik meg a szerelmüket......
2011. nov. 26. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:

az első válaszolónak: ha valamit nem kapsz meg és úgy érzed van más aki megadja akkor talán érdemes lenne szakítani nem? mindent meg lehet magyarázni, mindenre lehet kifogást találni ha akarsz...

én most maradok a kérdésben feltett két kategóriánál. szerintem inkább az első, aki nagydobra veri, hogy ő mennyire szerelmes.

2011. nov. 26. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen,aki igazán szerelmes annak nem kell híresztelni és magába bezsélni,ami nem is igaz..
2011. nov. 26. 11:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a felpontozás.
2011. nov. 26. 12:05
 8/10 anonim ***** válasza:

ma 11:28

azért írtam ezt mert engem ezzel a "kifogással" csaltak meg...gyógyszer miatt nem volt libidóm, plusz egyébb magánéleti problémám volt és nem tudtam kénye-kedvére szétteni a lábam és ahelyett hogy közölte volna hogy nem okés, inkább megcsalt.

De ettől függetlenül én is azon az elven vagyok, ha valami nincs meg vagy nem megy nem kell erötetni, fő az őszinteség és akkor inkább már szakítás minthogy az illető háta mögött....

L21

2011. nov. 26. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
akkor egyet értünk, hogy ez nem indok. szedtél valami gyógyszert amiatt nem volt libidód az egy dolog, nyilván nem jó, de nagyon szerethetett ha x időt nem bírt várni hogy rendbe jöjj, mikor nagyon jól tudta hogy egészségügyi okai voltak. lehet elcsépelt szöveg, de "jóban-rosszban" és most nem a sorozatra gondolok... szerintem nem vesztettél vele sokat. tegyük fel, hogy összeházasodtok. ha ezért megcsalt akkor hogy tervezzél vele 10-20 évet vagy esetleg egy életet? érted...
2011. nov. 26. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:

héhaver-nek:

Köszike hogy most már érted...Mikor megtudtam rögtön szakítottam is, ne nézzen már hülyének...aki meg nem érti meg ezeket a dolgokat azt meg csak sajnálni tudom (ezt Ő rá értem)...am fog.gátló miatt nem volt libidóm, plussz lelkilegben sem volt minden oké (rengeteget stresszeltem)...De nem akarom ezt a huszon éves korosztályt leszólni (Ő 21 volt) de Ők még nem érettek a komoly kapcsolatra, hogy kibirják EGY nő mellett...

Utánna találkoztam egy másik sráccal Ő akkor már 26 volt...4 éve együtt vagyunk, és a gondolkodása ezerszer más...:) Persze sajnos megint fenn állt ez a dolog a gyógyszer miatt, de megérti és nincs ebből probléma, bár most abba hagytam...:) Bízom benne de nem akarok mégegyszer ebbe a "csapdába" esni :)

2011. nov. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!