Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők hajlamosabbak véget vetni egy gyümölcsöző kapcsolatnak kis akadályok esetén, akkor mi férfiak miért harcoljunk érte?
Harcoljon értük a fene.
Ha menni akar a nő,akkor a viszont nem látásra.
Két nap múlva meg úgyis jön,hogy csak ideges volt stb.
Labilis népség a 90%uk,de azért szeretem őket:).
attól függ, mennyire gyümölcsöző, és mi az a kis akadály. mert ez a nem mindegy. szóval fogalmazzunk kérem szabatosan, mert így még véleményt sem lehet mondani...
29/N
A női gondolkodásmód MÁS. Ami neked kicsi apróság az nekik lehet nagyon fontos dolog. Ezért kell megbeszélni a problémákat.
Amelyik csaj viszont nem akar erről konzultálni ..háát arra én is azt tudom mondani ,hogy magára vessen.
18/F
1. normális nő képes átgondolt döntést hozni
2. nem vagyunk egyformák, főleg a férfi-női gondolkodás
3. talán azért érdemes küzdeni, akit tiszta szívedből szeretsz és nem csak úgy "összejöttél vele"
01:13
Nicsak, egy értelmes hím! :)
01:13
Igen, egy értelmes fiatalember, de ami még ennél is megdöbbentőbb,hogy valaki ilyen módon tud gondolkodni ebben a korban.Igaz, a gondolkodásmód nem korfüggő, van akinek soha nem nő be a feje lágya és idősebb korban sem lenne képes ilyen értelmesen hozzáállni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!