Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak alapjoguk megcsalni a barátnőjüket?
Ugyanazért, mint mikor a férfit megcsaló csajt kimossák...
Mert ők is ott tartanak morális, erkölcsi és etikai szinten. Jó alacsonyan.
Igen.
És azért tartjuk titokban mert még több lenne az elvált családban élő gyermekek száma.
A férfiaknak ugyanúgy alapjoguk a megcsalás mint neked az általánosítás. 11 éve jöttem össze párommal, és nem csaltam meg. Gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Na pá.
32F
megteheti, de repül, még akkor is ha nincs senkim
tarthatja titokban, de miért hiszitek, hogy a nőnek nincs agya, nem jön rá, olyan kis jelekből is rájön, amire nem is gondolsz, igaz, ehhez ismerni kell a másikat N
nem az en agyam szulemenye, de szerintem zsenialis pelda:
ha van egy kulcsod, ami minden lakatot nyit, az meno.
ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit az gaz.
egyebkent azt mondjak evolucionalisan ilyenek a ferfiak (?) mert minel tobb magot "kell" elszorniuk. mondjuk, akkor ennyi erovel a noknek is dgni kellene fuvel faval, csak, hogy biztositva legyen az utodnemzes. (ja meg perse negyszer annyi no van, mint ferfi - ezzel is szokas takarozni, ha mar minden kozhelyet fel akarok sorolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!