Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak alapjoguk megcsalni a barátnőjüket?
Figyelt kérdés
Miért nem ítéli el őket senki, inkább azt tanácsolja mindenki,hogy tartsák titokban, ha megtörténne a félrelépés?2013. márc. 8. 20:35
11/22 anonim válasza:
Ennyi erővel pedig minden nő számító.
12/22 anonim válasza:
koca drága: minek csinálsz gyereket, ha nem bírod a farkadat a gatyádban tartani egy nő láttán... aki nem a feleséged
13/22 A kérdező kommentje:
11-es most jöhetnék a ceruzás hegyezős példával, de az magas lenne neked.
2013. márc. 8. 20:42
14/22 anonim válasza:
Jajj már megint az általánosítgatás ha az megcsalt meg az is akkor minden férfi disznó szemét.
Arra sosem gondol ilyenkor senki, hogy ha valakit sok ember megcsal ott benne is lehet hiba???
Nem mi? Sejtettem.
15/22 anonim válasza:
Tehát ha más nővel is élvezem a szexet a feleségem mellett az automatikusan kizáró ok a gyermek nemzésre,felnevelésére családi kötelezettség ellátására?
16/22 A kérdező kommentje:
remélem a feleséged is élvezi más pasival a szexet.
2013. márc. 8. 20:47
17/22 anonim válasza:
Kerdezo, 11-es vagyok.
Mibol gondolod, hogy magas lenne nekem? Mondanam, hogy probaljuk meg, de sajnos sejtem a csattanojat, ugyhogy nem erdekel:)
btw, artottam en neked barmit is?:)
18/22 anonim válasza:
mesélj kicsim ki csapta be azt a butuska kis fejed?:DD
19/22 anonim válasza:
Ízlések és pofonok.A házasság alapvetően a gyermek fölnevelésére kötődött meg.Ez jár kötelezettségekkel.De hogy ezen kívül ki hogyan vezeti le a kötelezettségekkel járó fáradalmakat csakis egyénfüggő.Van aki feladja teljesen a függetlenségét,valaki pedig egyensúlyt próbál tartani a vágyaiban és kötelezettségeiben.Aki meg nem tudja titokban tartani magára vessen.
20/22 anonim válasza:
Csak akkor csal a férfi,ha valamit nem kap meg a párjától.Van olyan aki beletörõdik,és van olyan aki átakarja élni ami hiányzik.Logikus nem?Talán a nõk szentek?Uggyanmár,csak jó szinészek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!