Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van abban valami, hogy a kis kezű férfiaknak a péniszük is kicsi, a nagy kezűeké meg nagy?
persze elvégre a pénisz és a kéz mérete közt óriási összefüggés van... angol tudósok bebizonyították.. + mivel magyarázod azt hogy ha sokat recskázol akkor nem csak hogy megvakulsz de még a tenyered is szőrös lesz?!
na hagyjál a hülyeségeiddel.
nem, viszont megfigyeltem egy érdekeset
egyik pasimnak dobverőujjai voltak, a pénisze is a makk felé vastagodó volt mint az ujjhegyei
másik pasimnak kövérkés, vége felé keskenyedő ujjai voltak, a pénisze is olyan volt
harmadik pasimnak nagyon egyenes ujjai voltak, mindenhol egyforma vastagak a pénisze is
negyedik pasimnak a 2. ujjpercei voltak vastagabbak, a pénisze a közepénél volt a legvastagabb
lehet hogy véletlenek, de szerintem az ujjakhoz a formáját, alakját jobban lehet hasonlítani mint a méretet
volt kicsi, szinte lányos kezű pasim, aztán csak pislogtam mikor elővette a ló méretű szerszámát
ennyit erről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!