Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Mi a véleményetek a nagyszájú lányokról?

Figyelt kérdés
Mindig ki mondom a véleményem, még ha nem is akarom az arcomra van írva, nem nagyon vagyok félős, könnyen zavarba jövős típus. Ilyen "olaszos" temperamentumúnak mondanám magamat.
2013. okt. 23. 23:40
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Jók azok, főleg az utcán.
2013. okt. 24. 15:34
 32/46 anonim válasza:
Nem jönnek be. Az olaszos vérmérséklettől meg egyenesen kiráz a hideg. Viszont a kissé visszahúzódó lányok jobban felkeltik az érdeklődésem. Azokban lehet valami, amit meg kell fejteni.
2013. okt. 25. 13:12
 33/46 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobban a nagy szájú és a visszahúzódóak jönnek be. Tehát inkább a 2 véglet ;ddd
2013. okt. 26. 14:54
 34/46 anonim ***** válasza:
olaszos, ergó cigány vagy? fúúúj, azoknak nagy ám a szájuk
2013. okt. 26. 14:57
 35/46 anonim ***** válasza:
arra hogy egyszerre több belefér
2013. okt. 26. 14:58
 36/46 anonim ***** válasza:

van egy pont ilyen idős és ilyen jellemmel megáldott lány osztálytársam... hát mit ne mondjak rohadt idegesítő... Azt írtad: "Mindig ki mondom a véleményem"

Na ez a lány is olyan, csak nem veszi észre, hogy senkit nem érdekel a véleménye, sőt baromira örülnénk ha inkább befogná és nem traktálna minket a véleményével... Amikor pedig közöljük vele, hogy valójában pont nem érdekel a véleménye, akkor megsértődik és azt mondja "nem beszélek veletek" ... mi pedig örülünk, hogy egy napig nyugtunk van, mert ugyebár csak addig bírja :(

Azt hiszi, hogy minden róla szól, mindenben magát látja és mindenbe bele akar szólni, olyan dolgokba amikhez pont köze sincs és inkompetens... okosnak hiszi magát holott egyértelműen szűk látó körű és egy vitában nem létezik más csak a saját kis világa és érvei... Alapvetően egoista.

Empatikusnak hiszi magát pedig csak beképzeli, hogy másoknak milyen érzelmei vannak és nagyon mellé nyúl olykor...

Szóval mint leírtam nekem nem jön be, mert az ilyen lányok általában okosnak hiszik magukat és mindenbe bele szólnak, akkor is ha nem kérdezték őket... JA és még annyit, hogy az ilyen lányok 90%-ának nagy melle van. Gondolom ez magabiztosságot ad. Itt merül hát fel a kérdés: Neked nagy melled van?

2013. okt. 26. 16:55
 37/46 anonim ***** válasza:
fogod kapni a sztereotípiákat, de ne érdekeljen... a pasik közt is vannak lányos érzelmes halk típusok szóval egyáltalán nem leszel ettől nőietlen.. szerintem nem attól függ h mennyire vagy nagyszájú.. perze nem úgy kell viselkedni mint a nyugati aluljáróban, meg tudnod kell a határokat, hogy mikor vagy sok, mert idegesítő tud lenni egy ilyen ember, de ha jól tudod beosztani a személyiséged akkor saját előnyödre fordíthatod! egy nő lehet humoros, szókimondó bunkóság nélkül. ha meg csak simán hangos vagy és közvetlen az nem hinném hogy baj
2013. okt. 26. 18:46
 38/46 A kérdező kommentje:
36: nem hiszem magam okosnak, sőt.., nem avatkozok bele mások dolgába, a "mindig ki mondom a véleményem"-et úgy értettem, hogy ha megkérdezik, kíváncsiak rá, mert általában meg kérdezik tőlem.. nem szoktam ordibálni főleg az utcán :D és eltaláltad, nagy mellem van, de nem ez ad önbizalmat nekem :D
2013. okt. 27. 19:29
 39/46 anonim ***** válasza:
Még senki nem mutatott érdeklődést irányodba, hogy feltetted a kérdést?
2013. okt. 28. 07:50
 40/46 A kérdező kommentje:
de :D csak kíváncsi voltam/vagyok a véleményekre
2013. okt. 28. 09:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!