Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, sokan mondják, hogy szép és csinos vagyok, bár én ezt nem érzem. Ha netán valami bulizós társaságba keveredek (szökőévben egyszer vagyok ilyen társaságban), a fiúk fel akarnak csípni.

Viszont nem igazán járok el otthonról, hanem 3-4 barátnőmmel szoktuk összejárni hülyéskedni. Nem gondolom, hogy le kéne süllyednem a mai fiatalság agyi és erkölcsi szintjére. Kiábrándítónak tartom fiúknál és lányoknál egyaránt a részegséget, a buliban való kavarásokat, a drogozást, és azt, hogy csak az a menő, aki oltári nagy "partyarc". Sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy egy fiú legyen intelligens, okos, legyenek tervei a jövőre nézve, és ne a szülein keresztül próbáljon meg felkapaszkodni. Persze, nem hátrány ha valakinek gazdag, befolyásos szülei vannak, de az illető akkor is tegyen le valamit az asztalra, és akkor verje a mellét, hogy 30ezres farmert sikerült elcsípnie a Glamour napokon. A mostani "páwáktól" és "swag" srácoktól a hányinger fog el. Persze, nem a külsőjükkel van bajom hanem a viselkedésük és életfelfogásuk "riaszt" el. Azt az időt, amit a velem egykorúak bulizással és füvezéssel töltenek, én véleményem szerint hasznosan töltöm. Tanulok, mert orvosi egyetemre készülök, sokat olvasok, hiszen a lexikális tudás, tájékozottság sem hátrány az életben. Divatosan, mégis egyedien és stílusosan öltözkösöm, mert nem akarok tömeggyártmány lenni, nem hordok "cicanacit", és nem járok 10centis magassarkúkban.

Még soha nem volt barátom, pedig mint már említettem, sokan mondják, hogy szép vagyok. Ennyire elriasztja a fiúkat az életfelfogásom, és az, hogy akarok kezdeni valamit az életemmel, nem pedig egy elvonón végezni?

2013. okt. 12. 16:37
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
sztem jó:) egy kort írhatnál
2013. okt. 12. 16:40
 2/23 anonim ***** válasza:
73%
Hal Istennek, vannak meg jo lanyok is a vilagban! :)
2013. okt. 12. 16:42
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Ez mind jól hangzik, de az lesz a valódi amit majd négyszemközt mutatsz a másiknak ha valóban megismeritek egymást.

És ha nem jársz el semerre akkor hol akarsz ismerkedni?

2013. okt. 12. 16:42
 4/23 A kérdező kommentje:

18/L

Igazából a mai divatzenétől és "DJzenétől" rosszul vagyok, inkább a punkrock-ot szeretem, koncertekre szoktunk menni. :)

2013. okt. 12. 16:44
 5/23 anonim ***** válasza:

"Àlomhölgy"...

Vagy ritkaság vagy, vagy éppen nem igaz a fele.. Bár remélem mind igaz!! ;)

Szivesen megismernélek jobban is :P

17/F

2013. okt. 12. 16:46
 6/23 anonim ***** válasza:
52%
Ó itt találsz elég jelentkezőt majd.:)
2013. okt. 12. 16:46
 7/23 anonim ***** válasza:
52%
Ezcsak egyre jobb lesz :)
2013. okt. 12. 16:47
 8/23 A kérdező kommentje:

Gondolom, majd az egyetemen fogok ismerkedni, ahova olyanok járnak, akiknek van némi sütnivalójuk. A sulinkba csak retardált bunkók járnak....

És persze számomra az interneten való ismerkedés is kizárt, nem igazán vagyok a híve.

9/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem írtad a korod, de szerintem ritka kincs az ilyen "normális" gondolkodású lány, mint te. Az idézőjel azért, mert sajnos manapság nem ez a normál szint, hanem ez a ritka.

Részben hasonlóan gondolkodom, én sem vagyok 'partyarc'. Csak én igyekszem nem is keveredni velük. Én személy szerint sosem voltam bulizni és tudod mit? Nem érzem, hogy bármit is kihagytam. Nem mentem végig 10-12 lányon sem, sem többön. Sosem drogoztam és ha életemben kétszer voltam alkoholos befolyásoltság alatt, sokat mondok. Elég is volt annyi. Ez nem jelenti, hogy nem szeretek szórakozni, de én sem szeretek erre a szintre süllyedni, nekem az nem szórakozás. Én kicsit öregemberes is vagyok talán, de ez szerintem jól van így. Sokkal jobban szeretek sétálni a természetben, fényképezgetni közben, vagy csak élvezni a dolgot. Esetleg barátokkal sportolni egy picit, esetleg családias szalonnasütögetés vagy valami. És jól érzem magam és nem kell hozzá pia meg drog, sem óvszer.

Szóval, hogy mi a véleményem? Örülök, hogy vagyunk még páran. (én magam tizenévesen csináltam azért sok hülyeséget, aminek most iszom a levét, de még így is más vagyok mint a többség) Csak ne add lejjebb a mércét, ne változz meg a környezeted hatására! Hidd el, hálás leszel magadnak. Az pedig, hogy orvos szeretnél lenni, tiszteletreméltó dolog - csak sose szálljon a fejedbe és akkor jó orvos lehet belőled, ha komolyan gondolod!

Szóval becsüld meg magad ahogy vagy és ne foglalkoztasson, hogy mit mondanak azok, akik lejjebb akarnak húzni! ;)

Ha pedig szerencséd van, talán majd találkozol egy hozzád illő valakivel, akivel hasonlóan gondolkodtok. Itt végképp ne add lejjebb!

22/F

10/23 anonim ***** válasza:
88%

Én ezeket a kérdéseket komolyan nem értem.

Felteszel egyet, tök értelmetlenül, amire úgyis tudod a választ. Fényezed magad a leírásban, hogy te nem olyan vagy, mint a mai fiatalok balblabla... (most jön a szöveg, hogy hát te nem akartad magad fényezni).

Én megértem, hogy 18 évesen kell a fiúktól egy kis egónövelés, de akkor is. Csupa csupa jó dolgot írtok le magatokról, miközben se füle, se farka, mindannyian tudjuk, ez a normális.

Szállj már le a földre angyalom.

És mielőtt jönnének a savazások, nem, nem vagyok se bulizós, se füvezős, drogos, alkoholista, agyhalott fiatal.

2013. okt. 12. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!