Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Ami azt illeti, sokan mondják, hogy szép és csinos vagyok, bár én ezt nem érzem. Ha netán valami bulizós társaságba keveredek (szökőévben egyszer vagyok ilyen társaságban), a fiúk fel akarnak csípni.

Viszont nem igazán járok el otthonról, hanem 3-4 barátnőmmel szoktuk összejárni hülyéskedni. Nem gondolom, hogy le kéne süllyednem a mai fiatalság agyi és erkölcsi szintjére. Kiábrándítónak tartom fiúknál és lányoknál egyaránt a részegséget, a buliban való kavarásokat, a drogozást, és azt, hogy csak az a menő, aki oltári nagy "partyarc". Sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy egy fiú legyen intelligens, okos, legyenek tervei a jövőre nézve, és ne a szülein keresztül próbáljon meg felkapaszkodni. Persze, nem hátrány ha valakinek gazdag, befolyásos szülei vannak, de az illető akkor is tegyen le valamit az asztalra, és akkor verje a mellét, hogy 30ezres farmert sikerült elcsípnie a Glamour napokon. A mostani "páwáktól" és "swag" srácoktól a hányinger fog el. Persze, nem a külsőjükkel van bajom hanem a viselkedésük és életfelfogásuk "riaszt" el. Azt az időt, amit a velem egykorúak bulizással és füvezéssel töltenek, én véleményem szerint hasznosan töltöm. Tanulok, mert orvosi egyetemre készülök, sokat olvasok, hiszen a lexikális tudás, tájékozottság sem hátrány az életben. Divatosan, mégis egyedien és stílusosan öltözkösöm, mert nem akarok tömeggyártmány lenni, nem hordok "cicanacit", és nem járok 10centis magassarkúkban.

Még soha nem volt barátom, pedig mint már említettem, sokan mondják, hogy szép vagyok. Ennyire elriasztja a fiúkat az életfelfogásom, és az, hogy akarok kezdeni valamit az életemmel, nem pedig egy elvonón végezni?

2013. okt. 12. 16:37
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Tényleg eléggé fenn hordod az orrod.

Ne haragudj, de kissé arra a kérdezőre emlékeztetsz, aki régebben azt fejtegette, hogy ő azért nem tud barátkozni, mert túl intelligens ahhoz, hogy érdekelje az, ami az átlagos intelligenciájú embereket. Nem szimpatikus.

2013. okt. 12. 19:11
 22/23 Szergej55 ***** válasza:
Helyes a felfogásod, a végső kérdésedre pedig tulajdonképp magad adtál választ, hiszen hogyan is lehetnél az előbb említett átlaggal egy szinten bármiben (ismerkedés terén úgyszintén), ha ennyire különböztök? Persze, hogy ezért nem volt barátod, nekem is nagyjából hasonló felfogás miatt nem volt még partnerem. Jó úton jársz, így tovább!
2013. okt. 12. 22:29
 23/23 anonim ***** válasza:
Az riasztja el a fiúkat, hogy egy savanyú pcsa vagy, aki mindenkinél jobbnak és többnek képzeli magát, miközben ugyan olyan szürke kisegér, mint a többi ezer. :)
2013. okt. 12. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!