Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
180 cm magas lányokról mit gondoltok fiúk?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen találok magamnak párt, aki passzol hozzám magasságban. Reálisan nézve magamat arányos, filigrán alkatom van. Úgy általánosságban mit gondoltok az ilyen paraméterű lányokról, nem riaszt el ez a magasság? A 20-30-as korosztály véleménye érdekelne.2013. jan. 20. 21:56
1/23 okoska31 válasza:
mivel én 194 vagyok, nekem nagyon tetszene ez a magasság:) 32F
2/23 anonim válasza:
nem vagyok még 20, 18 vagyok csak, de én a világ másik végére elmennék egy nálam magasabb lányért :D (ami pont a kb 180 centis magasságot jelenti) szerintem tök jó dolog :)
3/23 anonim válasza:
Jelenleg is ilyen magas a barátnőm, tehát nincs gond...
4/23 anonim válasza:
Nálam magasabb vagy, szóval nálam kiestél. Ha nagyon szeretnélek elfogadnám, de kicsit zavarna. Az elején legalább is biztos. 21f
6/23 anonim válasza:
Engem sosem érdekelt a magasság,nem értem ettől miért vannak úgy oda.
9/23 MarkoG válasza:
én szeretem ha egy lány magas, mert akk büszke vagyok mellette, plusz ha lehajol jobb elkapni( ez csak úgy általánosságban)
10/23 anonim válasza:
Vonzóak, de aligha jönnék eggyel is össze, hiszen én csak 167 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!