Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mint gondoltok a magas lányokról? Feltétlenül hátrány?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 15 éves és 180 centis lány vagyok.Nagyon utálom,hogy ilyen magas vagyok,és félek,hogy ez hátrányos lesz a párkapcsolatokban!
Ti mit gondoltok,nagyon nagy hátrány?? Ti nem járnátok magas lányokkal?
Köszi a válaszokat
2009. dec. 13. 18:10
1/30 anonim válasza:
Igaz nem fiú vagyok,de én is 15 éves 176centis lány vagyok.
Eleinte engem is zavart a magasságom,de mióta középsuliba kerültem van egy csomó magas,és helyes fiú.
Nem érdekel ha egy fiúnak nem tetszenek a magas lányok,de vannak olyanok akiknek igen.
Annyira nem érdekel,hogy még magassarkú csizmában is járok,amiben kb. 8centivel leszek magasabb.
Ezt muszáj volt leírnom.
2/30 anonim válasza:
szerintem ez nem igazi hátrány , vagyis ettöl még simán bejöhetsz bárkinek.
3/30 A kérdező kommentje:
OK. Köszi a válasokat :)
2009. dec. 13. 18:21
4/30 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok,10cm még simán belefér ha annál magasabb a lány az már hülyén nézki,de igazábol nem hátrány,csak fura.
5/30 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha magas egy lány, mivel én is az vagyok:) Az néz ki hülyén inkább, ha a derekamig ér.
6/30 anonim válasza:
182 vagyok fiú, és az én magasságomig egyáltalán nincs bajom a csajokkal. Magasabb ne legyen, ennyi.
7/30 anonim válasza:
A szerelem vak :D tökmind1 milyen magas vagy :D (én járnék magasabb lánnyal :d)
8/30 anonim válasza:
Nekem pont a magas csajok jönnek be.Én 191 cm vagyok,szóval nem nagy a valószínűsége,hogy nálam magasabb lenne (:
9/30 anonim válasza:
188 vagyok fiu, és annál tutibb nincs mikor a alacsony nékikék és átlag tömeg fölött átnézve tudok szemezni egy magas csajjal :)
10/30 anonim válasza:
183 centis lány vagyok és zavar, de mivel úgysem tudok változtatni rajta, nem is stresszelem magam, az zavar csak, hogy a magas fiúk közül nagyon sok a ropi vagy a hegyimedve kategória, utóbbit utálom, előbbivel viszont nincs meg az a megnyugtató "kisebb vagyok, védve vagyok" érzés. ami miatt meg nem tudnék alacsonyabb pasival járni. de úgy kell nekem. mintahogy annak is úgy kell, aki a magasságod miatt nem járna veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!