Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mint gondoltok a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mint gondoltok a magas lányokról? Feltétlenül hátrány?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 15 éves és 180 centis lány vagyok.Nagyon utálom,hogy ilyen magas vagyok,és félek,hogy ez hátrányos lesz a párkapcsolatokban!

Ti mit gondoltok,nagyon nagy hátrány?? Ti nem járnátok magas lányokkal?

Köszi a válaszokat

2009. dec. 13. 18:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Hát ha még csak 15 éves vagy, akkor nagy hátrány lehet mert az emberek 23-24 éves korukig fejlődnek, persze ez egy fiúnál pozitiv dolog lenne, de egy 190 feletti csaj, azért már nem szokványos. Menj el kosarazni vagy röpizni, és ott próbálj meg ismerkedni fiúkkal, mert leginkább csak ők jöhetnek szóba.
2009. dec. 16. 19:08
 12/30 anonim válasza:
Szerintem inkább legyen egy lány magasabb az átlagnál, mint alacsonyabb.És nehogy görnyedj és púposan járj. Sok magas nő ezzel akarja kicsit alacsonyabbnak látszatnia magát.Ennél rondább nincs.
2009. dec. 16. 19:10
 13/30 anonim ***** válasza:
182 vagyok,és szeretik a pasik,a magas lányokon minden ruha jobban áll...és ha erre büszke is vagy hidd el hogy ragyogni fogsz és nem fog gondot jelenteni,inkább előnyt:)17/L
2009. dec. 16. 19:12
 14/30 anonim ***** válasza:

nekem kifejezetten bejönnek a magasabb lányok. persze azért ahhoz másnak is kell kapcsolódnia(alak, belső). szóval nálam egyáltalán nem hátrány, sőt. amit előttem is írtak amúgy a magasabb nőkön sok ruha jobban áll. a hosszú lábakról meg ne is beszéljünk, hogy az milyen szép tud lenni.

amúgy meg úgy se tudsz változtatni rajta, vagyis ezen kár parázni.

2009. dec. 16. 19:38
 15/30 anonim ***** válasza:

Nálam komoly hátrány, de én a picikre bukok; a 3. 160 alatti barátnőnél tartok... :) Ezzel együtt ne parázz, mivel lány vagy már sokat nem fox nőni. 190-200-as pasit meg találsz egy csomót, ott már nem zavaró. Nekem is volt 175 centis barátnőm és semmi bajom nem volt a méretével (180 vagyok).

Az biztos, hogy jobban járnál 10 centivel alacsonyabban, de ezen nem lehet segíteni. Inkább arra figyelj, h ne hízz el. Az fontosabb.

2009. dec. 16. 19:45
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát én fiú vagyok, szerencsére én nem vagyok egy alacsony teremtés a magam 186 centijével, tehát nekem az ilyen magas nem igazán probléma, de azért nálam magasabb ne nagyon legyen mert az már nem az igazi.
2009. dec. 16. 19:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
én 176 cm vagyok és 16 éves, gondolom már nem nagyon fogok nőni max 1-2 centit, szóval nem vagyok alacsony az fix, de úgy gondolom, h különlegesen magas sem. viszont, én nagyon örülnék, ha megnyúlnék még 180-ra, mert szerintem remek dolog kinyúlni egy kicsit a tömegből. feltűnőbb vagy, és egy magas lány szerintem vonzóbb és úgymond kecsesebb is mint egy alacsonyabb. szerintem a fiúk nagyobb hányada biztosan azt mondaná, hogy inkább magasabb mint alacsonyabb lány. ismerek én is korombeli 180 feletti lányokat, és szerintem gyöyörű, hogy amikor mennek, az egész testük úgy belehullámzik, meg mit tudom én. a magas szerintem szebb és jobb és kész, szóval fogd magad, és élj azzal az pozitív adottsággal ami másoknak nincs;) amúgy rengeteg magas fiú van, ne aggódj.;) 16/L
2009. dec. 16. 20:00
 18/30 anonim ***** válasza:
én 179 vagyok és nekem a magas lányok jönnek be szal..:)
2009. dec. 16. 20:03
 19/30 anonim ***** válasza:
20:00-as, butaságokat beszélsz. :) Az én barátnőm a 155 centijével totál arányos és karcsú. Méretes mellek (mármint rá méretezve, 180-as lányon kicsik lennének :) ), meg minden. Akármilyen magasságban lehet valaki karcsú vagy kövér. Gondolj csak bele, ha veszel egy magas, karcsú lányt, és minden irányban egyenletesen lekicsinyíted, ugyanolyan marad, csak kisebb. És tudod egy kisebb lányt könnyebb ide-oda rakni... pl. az ágyban... :P
2009. dec. 16. 20:06
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
nemtudom egy 155cmes kis seggdugónak már bocs...hogyan lehet olyan szép kecsessége.hosszu combja és arányai?ennyi erővel fogsz egy kisportolt 190magas szexi pasit és összenyomod..150re,mi lesz?egy kis gnóm,már bocs,mindenkinek más tetszik de akor ne oszd a másikat legalább,sztem neki igaza van +pont a magasság...ha hallgattál volna.....
2009. dec. 16. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!