Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl 180 körüli?
Engem csöppet sem zavar, én 177 centi vagyok, de ha a barátnőm 180 lenne nem zavarna, ha magassarkút vesz akkor sem.Számomra nem ezen múlik a kapcsolat, ha szeretem és ő is szeret engem:)
Ne aggódj emiatt, vannak pasik akik nem szeretik ha a csaj magasabb, de sokan vannak akiknek nem mérvadó a magasság.
A boldogságot nem centikben mérik;)
20f
tudom, h nem centikben mérik :) amúgy engem pont h zavarna, ha a pasim alacsonyabb lenne (najó, 2-3 cm még belefér, de több nem nagyon)
viszont csomószor azt vettem észre, h a magas pasiknak is az alacsonyabb lányok tetszenek, merth olyan kis aranyosak tudnak lenni
amúgy volt már 1-2 srác, aki szerint ez előnyös, de a többiek max csak elviselték, meg persze volt aki beszólt a hátam mögött h h nézek már ki ilyen magasan
Mióta hátrány a magasság? Oo
Amúgy mondjuk az ilyen hozzám hasonló 190+osoknak még előny is :D
A második hozzászólóval értek teljes mértékben egyet, pedig én is csak éppen 180 centi vagyok. Akár magas sarkút is vehetnél, arról sem kéne lemondanod, engem egyáltalán nem zavarna a keletkező magasságkülönbség. ;)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!