Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire hátrány nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl 180 körüli?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy helyes arcú, meg csinos alakja van cserébe, szóval magasság a fő hátránya. tudom, h nem csak a kinézeten múlik minden, de az első benyomásnál sokat számít...
2010. júl. 25. 21:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

én 196 cm vok...nálam még előny is ha a lány 180 cm :)

20F

2010. júl. 25. 22:07
 12/34 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok az alsót nem olvastam akkor jó vagy
2010. júl. 25. 22:07
 13/34 anonim ***** válasza:
180tól lehetnek a csajok modellek. szóval...nálam előny. :)
2010. júl. 25. 22:10
 14/34 A kérdező kommentje:

köszi a pozitív válaszokat! :)

lehetne pár centivel alacsonyabb, mint írtam, de nagyonn különbség már zavarna szerintem.

amúgy vmivel több is vagyok, mint 180, de nem tudom pontosan mennyi, pár cmvel, nem is lényeg

a másik parám amúgy az, h a magasságomhoz képest viszonylag vékonynak számítok 65-66 kg körül szoktam lenni, viszont ez még így is sokkal több, mint az átlag lányok súlya.

tehát ha vkinek az ölébe ülök, v fel akar emelni, akkor mindig félek, h nehéz vagyok :S

2010. júl. 25. 22:11
 15/34 anonim ***** válasza:
en is annyi vagyok de csak onbizalom kerdese, ha nem bir fel akkor o a gyenge, neki szegyen:)):P
2010. júl. 25. 22:13
 16/34 anonim ***** válasza:
hagyjad már:), h lennél nehéz?oké tény h nem 55 kg vagy de mellé nem is vagy 165 centi..., a súlyod ne zavarjon, tökéletes az..én biztos szívesen ,,emelgetném'':D:D
2010. júl. 25. 22:14
 17/34 anonim ***** válasza:

Szép lány lehetsz:)

Jó az a 65kiló.

2010. júl. 25. 22:16
 18/34 A kérdező kommentje:
köszike :)
2010. júl. 25. 22:23
 19/34 anonim ***** válasza:
Nézd az tény hogy a férfiak nagy része az alacsonyabb nőket kedveli legalábbis 180alatt.Sajnos ez ellen nem lehet sokat tenni hogy ki milyen magasra nőtt.:)Ott vannak 190körüli pasik ők jobban díjazzák a magasabb nőket több szempontból is most gondolj bele 1 2méteres pasi egy pici 160as csajjal nem mondom hogy nem aranyos de akkor is furi a pasinak se s a csajnak se vmi előnyös az ekkora magasság különbség,te viszont az ilyen kosarazós magasságú pasikhoz pont jól illesz,márpedig van belőlük sok.Úgyhogy nem kell keseredned,választásod úgy sincs sok...a kérdést sem értem mert a magasságon azon aztán tényleg nem lehet változtatni ekkorára nőttél és kész amelyik pasinak bejössz bejössz,amelyiknek ezzel gondja van nem kell foglalkozni vele,aztán ennyi:)a szerelmet meg nem méretekben mérik.
2010. júl. 25. 22:23
 20/34 anonim ***** válasza:

180+ centi magasan nehogy már idegeskedj a 65 kilós súlyodért! Ha kevesebb lennél, na az lenne természetellenes meg ronda.

Meg azokra az idiótákra se hallgass, akik a hátad mögött ilyeneket mondanak rólad. Mintha te választhatnád meg, milyen magas legyél.

2010. júl. 25. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!