Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl
180 körüli?
én 196 cm vok...nálam még előny is ha a lány 180 cm :)
20F
2010. júl. 25. 22:07
utolsó vagyok az alsót nem olvastam akkor jó vagy
2010. júl. 25. 22:07
180tól lehetnek a csajok modellek. szóval...nálam előny. :)
2010. júl. 25. 22:10
14/34 A kérdező kommentje:
köszi a pozitív válaszokat! :)
lehetne pár centivel alacsonyabb, mint írtam, de nagyonn különbség már zavarna szerintem.
amúgy vmivel több is vagyok, mint 180, de nem tudom pontosan mennyi, pár cmvel, nem is lényeg
a másik parám amúgy az, h a magasságomhoz képest viszonylag vékonynak számítok 65-66 kg körül szoktam lenni, viszont ez még így is sokkal több, mint az átlag lányok súlya.
tehát ha vkinek az ölébe ülök, v fel akar emelni, akkor mindig félek, h nehéz vagyok :S
en is annyi vagyok de csak onbizalom kerdese, ha nem bir fel akkor o a gyenge, neki szegyen:)):P
2010. júl. 25. 22:13
hagyjad már:), h lennél nehéz?oké tény h nem 55 kg vagy de mellé nem is vagy 165 centi..., a súlyod ne zavarjon, tökéletes az..én biztos szívesen ,,emelgetném'':D:D
2010. júl. 25. 22:14
Szép lány lehetsz:)
Jó az a 65kiló.
2010. júl. 25. 22:16
18/34 A kérdező kommentje:
Nézd az tény hogy a férfiak nagy része az alacsonyabb nőket kedveli legalábbis 180alatt.Sajnos ez ellen nem lehet sokat tenni hogy ki milyen magasra nőtt.:)Ott vannak 190körüli pasik ők jobban díjazzák a magasabb nőket több szempontból is most gondolj bele 1 2méteres pasi egy pici 160as csajjal nem mondom hogy nem aranyos de akkor is furi a pasinak se s a csajnak se vmi előnyös az ekkora magasság különbség,te viszont az ilyen kosarazós magasságú pasikhoz pont jól illesz,márpedig van belőlük sok.Úgyhogy nem kell keseredned,választásod úgy sincs sok...a kérdést sem értem mert a magasságon azon aztán tényleg nem lehet változtatni ekkorára nőttél és kész amelyik pasinak bejössz bejössz,amelyiknek ezzel gondja van nem kell foglalkozni vele,aztán ennyi:)a szerelmet meg nem méretekben mérik.
2010. júl. 25. 22:23
180+ centi magasan nehogy már idegeskedj a 65 kilós súlyodért! Ha kevesebb lennél, na az lenne természetellenes meg ronda.
Meg azokra az idiótákra se hallgass, akik a hátad mögött ilyeneket mondanak rólad. Mintha te választhatnád meg, milyen magas legyél.
2010. júl. 25. 22:25
Kapcsolódó kérdések: