Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl 180 körüli?
persze, tudom h nem lehet rajta változtatni, és h a fontos dolgok nem is ezen múlnak, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mit gondolnak erről mások (családom meg barátaim nyílván azt mondják, h ez nem probléma, de az más, névtelenül mindenki lehet őszinte, nem kell szépíteni a dolgokat)
tudom, h nevetséges, de már 20 vagyok, és még mindig nem sikerült 100%osan feldolgoznom, ezt a túl magas témát, sokszor olyan ormótlannak érzem magam, pedig mint írtam kövér sem vagyok
azt hiszem, te vagy almaim noje
ha 185 vagy, az is belefer. pont az orromig ernel:)
imadom a hosszu combokat. a sulyod abszolut tokeletes.
nem mondom h ne aggodj e miatt, mert folosleges;)
Engem nem zavarna. Ha őt sem, hogy alacsonyabb vagyok, 175 cm:)
21F
hát én kosaras vagyok 190 cm és nekem nem jönnek meg a magas lányok.. egy lány legyem 160-170 cm formás csinos :P ha felvesz egy magassarkút még úgy is tökéletes... viszont ha egy 180 cm lány felvesz egy magassarkút háááát :| :S
le lehet pontozni...
csak válaszoltam a kérdésre
nem szeretnék ide képet feltenni, de ha valaki szeretne írjon privibe vmit, akkor küldhetek :)
mondjuk hnap reggel elutazom 1 hétre, szal v most tudok válaszolni v jövő vasárnap, ne haragudjatok :)
bár igazából nem akartam ismerkedni, de ha írok mailt...ki tudja, nem zárkózom el :)
Hogy lenne már hátrány? Szerintem egyáltalán nem az sőt örülj neki h ilyen szép magas vagy. Én is ilyen vagyok mint te 180cm és 65kg, és én örülök h ilyen vagyok :) Szép hosszuak a lábaid sokkal mutatósabb vagy mint az alacsony lányok. Nemtom de én nagyon örülök h magas vagyok és nem 150 cm pl... Nem tudom, sportolsz vmit? Mert é igen(nem kosárlabda) és nagyon nagy hasznát veszem. :) És ami a legjobb nem kell mindenkire úgy felnézni h majd kitörök a nyakad :D Örülj neki h ilyen vagy, magas pasiból meg van sok úgyhogy bőven válogathatsz.
pussz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!