Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire hátrány nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl 180 körüli?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy helyes arcú, meg csinos alakja van cserébe, szóval magasság a fő hátránya. tudom, h nem csak a kinézeten múlik minden, de az első benyomásnál sokat számít...
2010. júl. 25. 21:57
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

persze, tudom h nem lehet rajta változtatni, és h a fontos dolgok nem is ezen múlnak, csak kíváncsi voltam, hogy mégis mit gondolnak erről mások (családom meg barátaim nyílván azt mondják, h ez nem probléma, de az más, névtelenül mindenki lehet őszinte, nem kell szépíteni a dolgokat)

tudom, h nevetséges, de már 20 vagyok, és még mindig nem sikerült 100%osan feldolgoznom, ezt a túl magas témát, sokszor olyan ormótlannak érzem magam, pedig mint írtam kövér sem vagyok

2010. júl. 25. 22:31
 22/34 anonim ***** válasza:
Egyátalán nem hátrány. Én is 180 cm vagyok, és örülök ha egy lány is kb ilyen magas. Csak akkor ciki a dolog ha sokkal magasabb vagy a pasinál, vagy ha nagyon vékony/sovány vagy. De ha jó az alakod is, akkor bomba jó csaj lehetsz :)
2010. júl. 25. 22:32
 23/34 anonim ***** válasza:

azt hiszem, te vagy almaim noje

ha 185 vagy, az is belefer. pont az orromig ernel:)

imadom a hosszu combokat. a sulyod abszolut tokeletes.

nem mondom h ne aggodj e miatt, mert folosleges;)

2010. júl. 25. 22:36
 24/34 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna. Ha őt sem, hogy alacsonyabb vagyok, 175 cm:)

21F

2010. júl. 25. 22:37
 25/34 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok fiúk! :D nem is számítottam rá, hogy ez valakinél előnyt is jelenthet, de komolyan :)
2010. júl. 25. 22:45
 26/34 anonim ***** válasza:
egy képet nem dobnál?:)
2010. júl. 25. 22:50
 27/34 anonim ***** válasza:

hát én kosaras vagyok 190 cm és nekem nem jönnek meg a magas lányok.. egy lány legyem 160-170 cm formás csinos :P ha felvesz egy magassarkút még úgy is tökéletes... viszont ha egy 180 cm lány felvesz egy magassarkút háááát :| :S

le lehet pontozni...

csak válaszoltam a kérdésre

2010. júl. 25. 22:51
 28/34 A kérdező kommentje:

nem szeretnék ide képet feltenni, de ha valaki szeretne írjon privibe vmit, akkor küldhetek :)

mondjuk hnap reggel elutazom 1 hétre, szal v most tudok válaszolni v jövő vasárnap, ne haragudjatok :)

bár igazából nem akartam ismerkedni, de ha írok mailt...ki tudja, nem zárkózom el :)

2010. júl. 25. 22:58
 29/34 anonim válasza:
Én lány vagyok csak azért írok, mert hasonló cipőben jártam. Sokáig nem tudtam elfogadni, hogy magas vagyok és sovány (178/62). Igazság szerint egy barátnőm adott öltözködési tanácsokat és elkezdtem nőcisedi. Egyre több sikerélményem lett a fiúknál aki között volt alacsonyabb is magasabb is. Most már büszke vagyok a hosszú lábaimra!!!
2010. júl. 25. 23:23
 30/34 anonim válasza:

Hogy lenne már hátrány? Szerintem egyáltalán nem az sőt örülj neki h ilyen szép magas vagy. Én is ilyen vagyok mint te 180cm és 65kg, és én örülök h ilyen vagyok :) Szép hosszuak a lábaid sokkal mutatósabb vagy mint az alacsony lányok. Nemtom de én nagyon örülök h magas vagyok és nem 150 cm pl... Nem tudom, sportolsz vmit? Mert é igen(nem kosárlabda) és nagyon nagy hasznát veszem. :) És ami a legjobb nem kell mindenkire úgy felnézni h majd kitörök a nyakad :D Örülj neki h ilyen vagy, magas pasiból meg van sok úgyhogy bőven válogathatsz.

pussz :)

2010. júl. 25. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!