Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire hátrány nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire hátrány nálatok, ha egy lány magas? Pl 180 körüli?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy helyes arcú, meg csinos alakja van cserébe, szóval magasság a fő hátránya. tudom, h nem csak a kinézeten múlik minden, de az első benyomásnál sokat számít...
2010. júl. 25. 21:57
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nos mondjuk azért mert ahhoz tekintélyes tömeg is társul. Volt barátnőm is 180 cm magas volt. Nem volt kövér, de a magasságához azért normális testsúly is társult. Egyszer kértem üljön az ölembe, többször se tettem. Másrészt magassarkút vesz és már magasabb nálam. Pl ez ami hátrány.
2010. júl. 26. 00:10
 32/34 A kérdező kommentje:

00:10 volt szó arról is, hány kiló vagyok, ha visszaolvasod :)

65 körül, amiről megszavazták, h nem olyan nagy tömeg, amit ne lehetne elviselni :)

2010. júl. 26. 00:25
 33/34 anonim ***** válasza:
mivel én 162 cm vagyok elég hülyén érezném magam egy 180 cm-es lány mellett
2010. júl. 26. 00:36
 34/34 anonim ***** válasza:

Nekem az is tetszene, ha nálam kicsit magasabb.

De ilyen szinte nincs is.

2010. júl. 26. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!