Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, mint gondoltok a magas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mint gondoltok a magas lányokról? Feltétlenül hátrány?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én egy 15 éves és 180 centis lány vagyok.Nagyon utálom,hogy ilyen magas vagyok,és félek,hogy ez hátrányos lesz a párkapcsolatokban!

Ti mit gondoltok,nagyon nagy hátrány?? Ti nem járnátok magas lányokkal?

Köszi a válaszokat

2009. dec. 13. 18:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Hát 20:09-es, azzal, hogy nem tudod elképzelni, amit írtam csak a hülyeséged mutattad be nagy totálban. Gratulálok.

Hogy szoruljon beléd valami agy is, elmondom mire gondoltam, kb. szótagolva (barátnőmtől most tekintsünk el). Szóval, ha magadtól nem jöttél rá, gondold most végig, hogy ha hirtelen MINDEN összemenne a felére, észre sem vennéd! Azt hinnéd ugyanolyan hosszú a lábad, hisz a mérőszallag is összement. Egész addig, amíg valaki nem hoz egy mérőszalagot, ami mégsem ment össze, és szembesülnél vele, hogy a lábad már csak fele olyan hosszú... Ezzel együtt PONT OLYAN LENNÉL, mint most, csak kisebb. Az arányaid is megmaradnának. Sikerült felfogni, mire gondoltam?

Az pedig, hogy kinek mi jön be más kérdés. Ha nem érted meg a gondolatmenetet, akkor hülye vagy, ha nem tetszik a kicsi, az viszont csak ízlés dolga. Nekem bejön.

2009. dec. 16. 20:26
 22/30 anonim ***** válasza:
gyökérke,nyomd össze a világot is a csajod körül....XD
2009. dec. 16. 20:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Ha magas a lány és nagyon jó alakja van (formás popsi) áhh én az ilyenért megörülök....:D :D

Szal... nemhogy hátrány, hanem előny!!!!!!!!!

18/F

2009. dec. 16. 20:35
 24/30 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!! egy kicsit megnyugodtam :D
2009. dec. 17. 14:55
 25/30 anonim válasza:
2m fölött igen
2009. dec. 19. 20:33
 26/30 Csegi89 ***** válasza:
Nekem tetszenek a magas lányok, igaz én is magas vagyok. Szerintem ne aggódj, ez nem feltétlenül hátrány...
2012. máj. 16. 18:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Én kimondottan a magas lányokat kedvelem. A barátnőm 180,én 176 vagyok.
2012. máj. 16. 18:11
 28/30 anonim ***** válasza:

Engem a lányok magassága nem érdekel..

Lehet azért mert én is kb. 185 cm vagyok 14 évesen.

Az alacsonyabb srácokat zavarná.

2012. máj. 16. 18:27
 29/30 anonim válasza:
Bár én még csak 13 vagyok, mindig is az volt az álmom hogy 180 cm legyek. Szerintem gyönyörűek a magas nők. Én most 165 vagyok, szóval a 170 körüli magasságra vagyok esélyes, de összetenném a két kezem ha megnyúlnék 180ra. Gyönyörű hosszú lábak, ha vékony vagy úgy a csípőd is szebb, szóval szerintem örülj neki hogy ilyen magas vagy.:)
2012. máj. 16. 18:57
 30/30 dnbhero válasza:
Én 198 vagyok és 18f utálom a kis alacsony lányokat :@ xd amikor ilyen 160 asakat látok hirtelen rosszul leszek és elgondolkozom h hová fejlődik az evolúció... :D
2015. máj. 25. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!