Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mint gondoltok a magas lányokról? Feltétlenül hátrány?
Sziasztok! Én egy 15 éves és 180 centis lány vagyok.Nagyon utálom,hogy ilyen magas vagyok,és félek,hogy ez hátrányos lesz a párkapcsolatokban!
Ti mit gondoltok,nagyon nagy hátrány?? Ti nem járnátok magas lányokkal?
Köszi a válaszokat
Hát 20:09-es, azzal, hogy nem tudod elképzelni, amit írtam csak a hülyeséged mutattad be nagy totálban. Gratulálok.
Hogy szoruljon beléd valami agy is, elmondom mire gondoltam, kb. szótagolva (barátnőmtől most tekintsünk el). Szóval, ha magadtól nem jöttél rá, gondold most végig, hogy ha hirtelen MINDEN összemenne a felére, észre sem vennéd! Azt hinnéd ugyanolyan hosszú a lábad, hisz a mérőszallag is összement. Egész addig, amíg valaki nem hoz egy mérőszalagot, ami mégsem ment össze, és szembesülnél vele, hogy a lábad már csak fele olyan hosszú... Ezzel együtt PONT OLYAN LENNÉL, mint most, csak kisebb. Az arányaid is megmaradnának. Sikerült felfogni, mire gondoltam?
Az pedig, hogy kinek mi jön be más kérdés. Ha nem érted meg a gondolatmenetet, akkor hülye vagy, ha nem tetszik a kicsi, az viszont csak ízlés dolga. Nekem bejön.
Ha magas a lány és nagyon jó alakja van (formás popsi) áhh én az ilyenért megörülök....:D :D
Szal... nemhogy hátrány, hanem előny!!!!!!!!!
18/F
Engem a lányok magassága nem érdekel..
Lehet azért mert én is kb. 185 cm vagyok 14 évesen.
Az alacsonyabb srácokat zavarná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!