Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony, középtermetű lányok mit gondoltok a magas lányokról (175+)?
Szerintem sok magas lány ( aki pluszban vékony is)nagyon aránytalan...legalábbis az én szememben. Ugyanígy egy magas, vékony pasi is néha fura hatást kel az írtó hosszú kezeivel és lábaival :D Persze ez valahol előny, pl a modellkedésben
Ezzel egyátalán nem leszólni akarom a magas lányokat, sokat kifejezetten őket szeretik :)
22/L
165 cm
én a 170-180 cm közötti lányokat "szeretem"
a 197 cm-mel... hát mondjuk ugy elég kellemetlen hogy a környéken mindenki 170 alatt van, aki felette az meg már nálam 3évvel idősebb...xd
bár én nem vagyok alacsony sem középméretű, hanem pont hogy magas (177cm) azért elmondom hogy nem érdekel hogy a nálam alacsonyabbak mit gondolnak. Nagyon szeretek magas lenni, ha választhatnék akkor sem lennék alacsonyabb. Magassarkút is szívesen hordok, a barátom magas szóval még akkor is magasabb nálam, és ő is nagyon szereti hogy magas vagyok. Jah és vékony is vagyok de egyáltalán nem aránytalan.
16 L :)
Igen, szerintem gyönyörűek a magas lányok. Én nem lennék az, mert szertornázom, és ott kifejezetten hátrány, ha valaki magas.:] De egyébként nagyon szívesen lennék magas, szerintem sokkal szebb, mintha valaki alacsony.
160cm
Irigylem őket. Én 164 centi vagyok, vagyis kb. akkora, mint egy törpe. Még sosem volt barátom, valószínűleg azért, mert túl alacsony vagyok a fiúkhoz, még az alacsony fiúk is választhatnak átlagos magasságú lányt.
Szóval jó neked, nagyon szívesen lennék a helyedben :D Én is a 172-173 centit tartom ideálisnak.
Előző, 156 centi vagyok, akkor az már feles törpe? :D
Amúgy nekem tetszenek a magas lányok, sokszor van bennük valami kecses, légies, persze csak ha vékonyabbak. Amúgy nem a modelleknél követelmény a 175+? Róluk pedig szerintem max irigységből gondolnak csúnyákat az alacsonyabb lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!