Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Mi a véleményetek a nagyszájú lányokról?
Volt hasonló barátnőm. Az "olaszos "temperamentumú" lányok metakommunikációban retardáltak.
A testbeszédük össze-vissza ellentmondásos katyvasz.
kislányban szeretem az ilyeneket.
a naiv ostobaság jele,vagyis gyorsabban dugható.
felnőttben meg elröhögcsélek velük ha van közös téma.
Akkor mondd, hogy mediterrán típus vagy. De tulajdonképpen az sem, a mediterrán vérmérséklet annyit jelent, hogy hirtelen természetű, heves vagy, kapkodsz és könnyen belemész vakmerő dolgokba.
Tisztázzuk:
-Ha olyan vagy, akinek nagy a szája, folyton ugat, de cselekedni nem mer, ha eljön az akció ideje - nagyszájú
-Ha olyan, aki mindig pattog - idegbajos
-Ha olyan, aki mindig kiabál, hangosabb akar lenni mindenkinél - fogyatékos
-Ha olyan, aki mindig mindent őszintén mondd, vállalva, hogy megbántja ezzel a másikat - őszinte
Szerintem te az utóbbira gondoltál, ami egyáltalán nem baj, legalábbis az én szemembe. A párom is ilyen, meg van egy kis mediterrán vérmérséklete is, amit betudok annak, hogy félig spanyol. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!