Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, nők akik a rendes pasikra buknak vagy ez már kiment a divatból és mindenki a kemény, bunkó fickókat szereti?
Arra nem gondolnak hogy majd jól kihasználják őket és a felszín alól előjön az igazi énje ennek a típusú férfiaknak?Aztán majd a gyerekekkel otthon marad egyedül ha válásra kerül sor?És nézegethet....
Egyáltalán miért terjed Magyarországon is ez a szingli életmód ami egyre trendibb?
Szánalmas világ egy része mert az igazi értékek,család,becsület,hűség egyre inkább háttérbe szorulnak!
Végig olvastam az összes választ és nagyon érdekes volt. A saját példám a válasz a miértedre, uj munkahelyre kerültem és beleszerettem a kollegába, az érzés kölcsönös és nagyon mély, mindketten a válás mellett döntöttünk, nekem van két gyermekem, neki egy se, szóval elváltunk egymásért. Mikor kiderült a kapcsolat, engem kirugtak, egyedül maradtam két gyerekkel albéletben. Ő nagyon jóban van a főnőkével, megbecsülik a munkáját, megvédhetet volna de nem tette, ekkor kellett volna elgondolkoznom. Na de a szerelem vak. Lezajlott a válás, Én sokkal jobb anyagi helyzetben éltem a férjem mellett,de mindenről lemondtam,igy gyorsabban mentek a dolgok. Kimondták a válást,semmim se maradt csak Ő, nagyon boldogok voltun. Amikor kitudta végre fizetni a feleségét odaköltözhettünk hozzá. Közben lett uj munkahelyem is. Szóval szép a világ, minden rendben, együtt élünk, szeretjük egymást, esküvőt terveztünk,babát,DE az Ő háza az Ő vára ugye? Kezdödtek a féltéknységek, én csak nyeltem, szeretem hát szótfogadtam, nem vehettem fel rövd ruhát, sem szoknyát, egész nyáron farmerben jártam, nem beszélhettem a volt férjemmel,kerülő utón kellett hezajárnom a munkából, nehogy belefussak,és mindig meg kellett mondanom percre pontossan mikor kivel merr meddig. Elmaradtak a barátnöim, mindenkivel megszakadt a kapcsolatom,még mindig csak Ő. Eltelt egy év, vártam hogy megkérje a kezem, de nem tette. Közbe elbizonytalanodtam és titokba elkezdtem fogamzásgátlót szedni,három gyerek egyedül,féltem..,aztán nem bírtam tovább. A volt férjem rendes volt, mivel egyszál ruhában jöttem el, igy ennyiídő uttán mindent odaadott ami járt volna. Szóval vett egy lakást, hogy legyen hova mennünk.
És mentünk...., márciusba elköltöztem a gyerekekkel.
Persze Ő ezt nem tudta elfogadni, most mindenben a volt férjem a hibás. mert Ő tette tönkre sz életünket, É
Nos én nagyon is szeretnék rendes pasit, nálam pl szóba se jöhet egy tahó.
21/L voltam
A mai napig együtt vagyunk ugy ahogy, nagyon szeretem, Ő depis lett gyógyszert szed, mindenben mellette vagyok,atjárok az ő lakásába, főzők neki ,takarítok nála ,lesem a kívánságait, még párkapcsolati terápíára is eljárok, persze ő nem akar jönni.Mindig azt mondja szeret, de már nem ugy, családot akar gyereket, De velem se tud szakítani, de együtt se akar már élni velem
Szóval látod?
Mindent megtettem érte, mindent feladtam érte,soha nem szerettem senkit ennyire, és Engem se szertek ennyire
Ide jutottunk két év alatt, és anem tudom most hogy lesz tovább. Félek a karácsonytól, attól hogy elhagy pedig igy nagyon rossz, Na ennek a férfinak miér nem kell egy rendes nő? Ezek után gondolod hogy rendes fickót választanék? A bunkónál legalább tudom mire számíthatok.
Elkeseredtem, kiábrándult vagyok, bizalmatlan,Tudod hány nő van igy? Szeretm,mindent megadnék és mégsem kellek!Szerinted?????????Bocs ha hosszú voltam, de legalább kíírtam magamból.
kedves kérdező, tudom hogy igazad van,de hidd el vmikor nagyon szeretett engem, most is szeret a maga módján, csak magát jobban. A volt férjem még mindig bízik, szeret engem a és a gyerekeit, bármikor megbocsájtaná ezt a "kis kétérőt" De mit tgyek, Te mit tennél?
Hónapok óta probálok vmi okosat dönteni, várom a gondolataid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!