Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok kimentek a divatból?
igen első, ez az én posztom *agyon csapja a villám a kis csírát*
am nem mennek ki a divatból csak az önbizalom
uff szóltam
19F
Mennyire vékony? Anorexikus vékonyság vagy csak nádszál alkat esetleg kis husis mert ezek még a vékony kategórián belül vannak.
Az hogy minden férfinak ugyanolyan nőtípus jön be alkatra az a téveszme.
Mint ahogy a fétisizált meg erogén területek is lehetnek másak ugyanúgy az ideál is lehet emberfüggő ,persze vannak általános vonalak amikre bárki felizgul. Ez csak a hormonok miatt van. Verd ki többször hogy már egy kis időre ne kívánd a szexet és ezzel a letisztultabb gondolkodással gondold el ,hogy melyik alkat tetszik igazán. Próbáld ki meglepődsz majd hogy akkor nem jön be minden aminek segge meg melle van.
Mostanában minden csajtól azt hallom, hogy "a pasik azt szeretik ha egy csajon van mit fogni". Amelyik csajok ezt mondják, minimum 10-15 kg felesleggel rendelkeznek, és persze én vagyok a céltáblájuk, mert én alkatilag is olyan vagyok hogy felesleg alig jön rám (sportolok is). Mindig mondják, hogy hízzak meg, de én nem akarok felhagyni a sporttal, ráadásul hízni sem szeretnék, még magát az érzést sem szeretem ha sok zsír van rajtam (2.5 éve 8kg ment le, ekkor kezdtem sportolni).
Szóval ez nem is igaz?
olyan kecsesek mint a gazellák .. és pont annyi eszük is van :D XD bocs
19F
második válaszoló: kihez van szerencsénk? csak nem egy dagi csajhoz, aki utálja a jó csajokat és irigy rájuk?
harmadik válaszoló: nem tudom értelmezni, amit írtál, fuss neki még egyszer
soványt úgy érti h ha be teszed neki csontot érsz :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!