Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony lányok kimentek a divatból?
ilyen nincs:D minden embernek más a testalkata és a csontozata szóval valaki azért vékony mert lehet nem tud hízni valaki meg azért mert hamar tud hízni és meg kell válogatnia hogy mit eszik.Pl én azt eszek amit akarok és nem nagyon tudok hízni semmitől se.
L19
Én vékony vagyok,de szerintem nem anorexiásan,mert a combomon van mit fogni, bár nem folyik a hájtól,de nem is csak a csont látszik+izom is van rajta.Szerintem formás ls nem egy deszka formájú.Van derekam és lapos a hasam,a popsimon is van mit fogni,mégis állandóan azt mondják gebe vagyok és hízzak.Ami iszonyatosan idegesít mert én így érzem jól magam,sőt inkább izmosodnék,csak lusta vagyok:-)
Sőt nem is koplalok,mert rendesen eszek, bár nem túl egészségesen.
hát én nem tom hogy ezt "divatnak" lehetne e nevezni. Szerintem egy egyén kérdése hogy ki hogy érzi jól magát. Van aki imádja ha zörögnek a csontjai és van aki szeret egészségesen étkezni és normális alakja van. Én 165/58 vagyok és a párom imádja az alkatomat. Szerettem volna egy kicsit fogyni, mert engem kicsit zavart a combomon lévő felesleg, de azt mondta a párom hogy meg ne próbáljam :) Mert ő úgy van vele hogy ha simogat akkor legyen mit simogatni, de a csontjaimon kelljen már zongoráznia. A volt barátaimnak se volt semmi baja az alakommal.
Én nem tartom normálisnak a soványságot. Mintha alultáplált, éheztetett nőket látnék.
L21
09:39-es vagyok:
ez kimaradt: azokat viszont sajnálom akik betegség miatt vékonyak és nem tudnak hízni...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!