Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok, nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, nők akik a rendes pasikra buknak vagy ez már kiment a divatból és mindenki a kemény, bunkó fickókat szereti?

Figyelt kérdés

Arra nem gondolnak hogy majd jól kihasználják őket és a felszín alól előjön az igazi énje ennek a típusú férfiaknak?Aztán majd a gyerekekkel otthon marad egyedül ha válásra kerül sor?És nézegethet....

Egyáltalán miért terjed Magyarországon is ez a szingli életmód ami egyre trendibb?

Szánalmas világ egy része mert az igazi értékek,család,becsület,hűség egyre inkább háttérbe szorulnak!

2009. nov. 8. 13:49
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén megmondom, nehéz erre a kérdésre válaszolni, mert én csupa jó dolgot tudok a nőkről mondani, ugyanakkor nem sok jót mondhatok el a modern nőről. Hol is kezdjem? Talán a modern nőnél. Szomorú látni, mennyire – elnézést a szóhasználatért – elcseszett lett a modern női kultúra. Minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy olyanok legyenek, mint a férfiak.

Egy barátom (nő, és amerikai) mesélte, hogy az amerikai nők előbb vágnak pofon egy férfit, ha azt szeretné, hogy főzzenek neki vacsorát, mintha orális szexet kérne az első randin. Ez szerintem mindent elmond. Amit a nők „felszabadulása” eredményezett, az az, hogy a nők pozitív jellemzőit mind felváltották a férfiak negatív jellemzői.

A modern nők már nem tudnak főzni, már nem akarnak gyerekeket és már nem meleg, rendes és szeretetreméltó teremtések, akik szívesen töltik idejüket a családjukkal. Valószínűleg már ahhoz is túl „függetlenek” és „erősek”, hogy egyáltalán legyen saját családjuk.

A mai nők már semmit nem tudnak adni a férfiaknak, csak szexet. Tehát a szerető, főzni tudó, gyermekeket nevelő háziasszony helyébe a férfiak kapnak egy szextárgyat. Ráadásul érzelmileg és intellektuálisan annyira megkavarodtak, hogy a munkával megkeresett pénzük nagy részét plasztikai sebészekre, kozmetikusokra költik, na meg egy halom ruhára, amitől hitük szerint jobban néznek ki, mert minden, ami érdekli őket az az, hogy minél vonzóbbnak tűnjenek.

A nőknek nem véletlenül van méhe és mellei. Így rendelte a természet, akár tetszik nekünk, akár nem. Hogy lehetne lealacsonyító egy nőnek nőnek lenni? Ezt mindenkinek meg kellene értenie, a gyűlölettel teli, önmagukat utáló feministáknak is.

Az igazi nők azonban mind egyenértékűek velem, őket imádom és tisztelem, de a modern nőket visszataszítónak, primitívnek, megzavarodott állatnak látom. És aki most mindenféle hímsovinisztának gondol, annak hozzáteszem, hogy nem csak a modern nőket kritizálom ezzel, hanem a modern világ egészét, mert a modern férfi sem jobb semmivel. A modern férfiak örülhetnek annak is, hogy nem altatják el őket, mint a gyógyíthatatlan kiskutyákat szokták. Az egész emberiség össze van ma zavarodva, nem csak a nők – és biztos vagyok abban is, hogy tízszer annyi megmentésre érdemes nő van, mint férfi, ha már itt tartunk.

2009. nov. 8. 21:07
 22/53 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben igazat adok az előttem szólónak!A világ teljesen elkorcsosult,kifordult önmagából,és vele együtt az emberek is.Férfiak,és nők egyaránt.Tényleg igaz,hogy a szingli életforma megrögzött hívei igyekeznek minél férfiasabban viselkedni,minél keményebbnek látszani,és igazából már semmihez az égadta világon nem igénylik a férfiak segítségét.Egy-egy márkásabb ruhadarab többet ér számukra,mint egy megértő társ,végül is egy kapcsolatért áldozatokat kéne hozni.Ők pedig nem szeretnek áldozatokat hozni.Igazából arra sem lennének hajlandóak,hogy a vasárnapi húslevest megfőzzék,főleg,hogy azt sem tanulták meg,hogyan kell.Én nem bántok senkit,amíg engem nem bántanak,csak az a baj,hogy megkaptam már párszor a szürke nyárspolgár címet az ilyen ,,menő" csajoktól.Csak azért,mert én boldog párkapcsolatban élek.Mondjuk nem nagyon izgat,talán csak savanyú egyeseknek a szőlő.
2009. nov. 8. 21:17
 23/53 A kérdező kommentje:
Szia!24 éves pasi vagyok.:-)mit jelent az hogy szürkeegerek között?:-P.
2009. nov. 8. 21:18
 24/53 anonim ***** válasza:
80%

"Én teljes mértékben igazat adok az előttem szólónak"

Ja, csak ezek nem az ő mondatai, hanem Varg Vikernes-éi, aki norvég black metal zenész volt, jelenleg pedig börtönben ül gyilkosságért! :D

Amúgy én is egyetértek azzal amit mond, azért mert ül, még normális szerintem. Csak a miheztartás végett mondtam.

2009. nov. 8. 21:20
 25/53 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nem tudtam,bocsánat a műveletlenségemért,gyanús lehetett volna az amerikai barátnő... :-D Mindenesetre köszönöm a felvilágosítást,és ettől még ugyanúgy teljes mértékben egyet értek vele!Ha a butaságom zavart,akkor most elégtételt kaptál...:-) Attól még egyet érthetek... :-)
2009. nov. 8. 21:34
 26/53 A kérdező kommentje:
De én vágynék egy olyan nőre,akinek mindent megadhatnék,persze a józan ész keretein belül.ezt ne papucsságnak vegyétek.szeretném szeretni,ha ő is szeretne engem.tartós és hosszú kapcsolatra vágynék gyermekekkel egy szerető feleségre,aki tud főzni és persze hűségesek lennénk egymáshoz.fontos a szexuális élet,de a szeretkezés és a d.gás között óriási különbség van szerintem.ugye lányok nem akartok szingliként meghalni hozzátartozó nélkül80évesen?
2009. nov. 8. 22:12
 27/53 anonim ***** válasza:

Szia megint én vagyok 15:05; 19:34.

"mit jelent az hogy szürkeegerek között?:-P."

a kérdésedre a válasz az, hogy a szürkeegerek azok akiket a társadalom nem vesz ésre mert nem menőznek és divatoznak. Más szavakkal különcök vagyunk a mai korosztályunkban. A szürkeegerek nem egyéjszakás kalandot akarnak, hanem igazi élő kapcsolatot, egy őszinte megértő és odaadó társat akit nem használnak ki. A szürkeegerek értelmesek és okosak (még akkoris, ha az ellenörzőjük tele van 1-essel, mert rohadtúl lusták is vannak pl.: én XD) és valamilyen szinten érzik, hogy mit illik és mit nem. mi akik szürkeegerek vagyunk számunkra kapcsolat kell ami túl éli az 1 éjszakát vagy az 1 hetet. Én személy szerint már arra gondolok, hogy jó lenne egy olyan párt találni akivel az életemet is le tudnám élni. Egy olyan társat aki nem más lányok fenekét nézi séta közben (elnézést attól aki nem teszi), tud őszintén szeretni és meg tud nevetettni. Tudom kicsit fura, hogy 17 évesen ezt akarom, de ez van. Az ilyenek mint én a szürkeegerek. Őket nem nézni kell, hanem felfigyelni. Teljesen eltűnünk a tömegben és sokszor észre sem vesznek minket. Persze nem jönnek nekünk XD úgy értem hogy a sok pläsztik ingyenkurvä között nem veszik észre az ilyen lányokat. Ja és még valami. A szürkeegerek nem járnak diszkókba és nem maradnak ki este 8 után.

L/17

2009. nov. 8. 22:37
 28/53 A kérdező kommentje:
Szia:-)Neked Kedves Leányzó,aki a "szürkeegerekről"írt,hát sajnálom,hogy nem ismertük még egymást!Lehetne ezen változtatni?
2009. nov. 8. 23:02
 29/53 anonim ***** válasza:

Hát akkor én is szürkeegér vagyok:D. Eddig ezt a definíciót ilyen részletesen meg nem hallottam :D.

Kedves 22:37! Nagyon okosan gondolkozol, én is így gondolkodom jelenleg az életemről. Remélem lesz majd egy normális partnerem. Az ilyen pasik, mint én, tisztelik az olyan lányokat mint Te. Nem olvadtál be a divatba, egyszerűen teljesen normálisan gondolkozol.

15:31 voltam. 20/F

2009. nov. 8. 23:22
 30/53 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem értek egyet veletek, ezzel a szürkeegeres dologgal kapcsolatban.....

NE ÁLTALÁNOSÍTSATOK LÉGYSZÍVES!!!!

Azért, mert vki nem szürkeegér, még lehet rendes lány.

A szürkeegér "definíciója" alapján én nem vagyok az, de nem is tartom magam ku*vának.

Szeretném leírni, h miért:

Én szeretek divatosan, jó cuccokba öltözködni, nem sajnálom rájuk a pénzt (szerencsére abban a helyzetben vagyok, h megengedhetem magamnak ezt), szeretek jó helyekre járni bulizni és igen este 8 után kimaradni NÉHA....amúgy számomra a buli nem a diszkózást jelenti és az 1 éjszakás kalandokat, hanem azt, h barátokkal beülünk vhova és egy jót beszélgetünk és jól érezzük magunkat.

Igen, szeretem élvezni az életet (nem a szexre értem) és csinosan öltözködni, ami nem ku*vás öltözködést jelent és igen benne van a pakliban, h egy csomó pasinak csak a szexre kellek, de az ilyeneket elküldöm. És igen, fontosak számomra a külsőségek, de ha csak a külsőségek stimmelnek, akkor képtelen lennék együtt lenni egy sráccal, számomra is NAGYON fontos, a romantika, a szerelem, a szeretkezés (majd) (és nem dugás), a belső tulajdonságok, a közös programok, a sok nevetés és az együtt töltött idő és majd én is szeretnék családot, gyereke(ke)t és sok időt velük tölteni.

18 éves lány vagyok, még szűz (csak azért írom le, h lássátok, h nem vagyok egy ribi), főiskolára járok, tanulok, nyelvvizsgára készülök. Nekem sincs barátom, és mikor ezt olvastam, h csak a szürkeegerek lehetnek rendes lányok, akkor egy kicsit rosszul esett.

Bár ez a szürkeegér dolog egy kicsit fura, mert szerintem minden egyes ember másképp viselkedik, öltözködik…..vki könnyebben talál párt, vki nehezebben. És ha itt vkiknek kivételnek kéne lenniük, akkor azok nem a „szürkeegerek”, hanem azok a lányok, akik 5 perc után odaadják magukat egy idegennek….na ők megérdemelnék, h ne vegye észre őket egy pasi se, de amelyik pasi észre is veszi őket, csak addig foglalkozik a lánnyal, amíg meg nem kapta. Szóval inkább megéri pár nélkül lenni még 1-2 évig (vagy nem tudom meddig), minthogy úgy kezeljenek, mint egy ku*vát. És ezt egyáltalán nem szégyellem, sőt büszke vagyok arra, h még nem adtam magam oda eddig senkinek csak a szex kedvéért…..

Egy kicsit hosszú lett, de köszi, hogyha végigolvassátok.

2009. nov. 9. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!