Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vagytok ennyire válogatósak?

Figyelt kérdés
még a csúnya,kövér lányoknak is olyan az elvárása hogy csak is kockahas, magas legyen és jóképű.. ez mi? komolyan gondolják? inkább egyedül öregednek meg, vagy lesz egy papucs férjük, mint hogy beérjék egy átlag férfival..
2013. szept. 29. 10:37
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
25%

"Csak annyit várok, hogy ne legyen nagyképű bunkó,"

Biztos vagy ebben? Sokatoknak az, aki normális, már nem is férfi!

2013. szept. 29. 11:25
 22/32 anonim ***** válasza:
Igen teljesen biztos.
2013. szept. 29. 11:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Gondolom most aztán kapsz vagy 10 privátot, szóval kénytelen leszel vàlogatni. :)
2013. szept. 29. 11:30
 24/32 anonim ***** válasza:
65%

jajj de megy a lepontozás... :DD a sok hisztigép minden választ lepontoz, ami nem tetszetős. szánalmas.

Engem nyugodtan lehet lepontozni, de én elmondom itt is, hogy a kérdező sokkal felszínesebb azoknál, akik nyíltan megmondják, hogy nekik mi kell. Az mi ha nem felszínesség, ha az összes lányt leáltalánosítják csak azért mert egyesek olyan lányokhoz mentek oda ismerkedni, akik alapból nyomik. A másik meg ennél undorítóbb nincs, hogy a csúnya lányokat leizélik, hogy jajj de szemetek ők is... mert ők egy külön faj, akiknek nincs joguk másra? vagy mi?

A másik meg lehet hogy neked csúnya egy lány kedves nyomorék kérdező, de másnak még lehet szép!

Alapból nem értem, hogy akik ilyen kérdéseket tesznek fel, mégis mit várnak? ilyen pasik mellett , ha tényleg úgy beszélnek, ahogy itt válaszolnak vagy kérdeznek én nagyon depressziós lennék. Nem tudnék ilyen pesszimista pasikkal járni, mégha úgy nézne ki mint brad pitt még akkor se.

2013. szept. 29. 11:32
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem kaptam egyet sem :D
2013. szept. 29. 11:34
 26/32 anonim ***** válasza:
64%

Kérdezni akartam pont 20-as hogy veled merrefelé lehet találkozni?nem fogok nem is akarok nyomulni rád,csak kérdezem hogy az ilyenek merre bújkálnak?:D Én egy db ilyennel nem találkoztam még életem során,csak ezért kérdezem. :) Amúgy meg hiába magyarázok én itt,meg sokan mások.A lányoknak is nyitni kellene a fiúk felé,és nem csak várni a sült galambot a szájba,hogy beleessen.Ők is nyugodtan barátkozhatnának normális srácokkal is,nem csak a bunkókkal,és akkor talán találnátok is magatoknak normálisat és nem lenne ennyi problémátok nektek sem. :)

És képzeljétek nem vagyok csúnya sem,jól öltözködöm,és van egyéni stílusom is,mégsem sikerülnek a dolgok,mert nehéz olyat találni,sőt sokszor úgy érzem nem is létezik olyan. :D

2013. szept. 29. 11:51
 27/32 anonim ***** válasza:
61%
26, privátban válaszoltam :)
2013. szept. 29. 11:59
 28/32 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy válogat, ahogy csak akar, unalmas és privitív dolog ezt felróni.

Én nem bánom egy percig sem, hogy válogattam. :)

2013. szept. 29. 13:59
 29/32 anonim ***** válasza:

5ös vagyok, kössz a lepontozást..

Teszem azt, 18 évesen nekem se volt még egy normális kapcsolatom.

Viszont pár hónapja teljesen megváltoztam, leadtam a súlyfeleslegem, csinosabban tudok emiatt öltözni, jobban figyelek a külsőmre (eddig nem érdekelt...)

Visszajelzések alapján egészen jó kategóriába tartozok, elég sokan szerettek volna megismerkedni velem.

Kérdem én, hol voltak ezek a lelkes vállalkozók, amikor nem úgy néztem ki, mint ahogy most?:) Fél éve rám se néztek volna, nem hogy meg szerették volna ismerni személyiségileg.

Szóval én úgy vagyok vele, hogy akinek akkor se kellettem, most se kelljek. Esetleg ha kölcsönös, akkor tárgyalható képes a dolog..:)

2013. szept. 29. 14:33
 30/32 anonim ***** válasza:

Nem kéne általánosítani, mert minden ember más. Le merem fogadni, hogy neked is vannak igényeid, ahogyan mindenki másnak, csak van akinek kevesebb, van akinek több dolog szerepel a "listáján". Szóval nem kell mindenkit egy kalap alá venni, mert sok rendes lány van, csak rájuk kell találni.

Nekem sincsenek nagy igényeim mégsem érdeklek senkit. Persze most biztos jön a "mert csúnya vagy" szöveg és társaik, holott a szépség relatív. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy tipikus "bombanő" és, hogy vannak rossz tulajdonságaim is. Ettől függetlenül úgy vélem, hogy - csak azért mert nem vagyok tökéletes - nem kell rögtön az első "jelentkező" karjaiba vetnem magam. Nem fogok összejönni olyasvalakivel aki iránt nem érzek semmit. Azzal nem csak a saját, de az ő idejét is pazarolnám. Igen vannak igényeim pl.: legyen ápolt, ne dohányozzon, beszéljen rendesen, ne legyen bunkó, de ezek szerintem nem tartoznak a "hú de nagy kérések" kategóriába. Nem zavar, ha nem izmos, SŐT még nálam alacsonyabb is lehet az illető. Pedig 170 cm magas vagyok + pár centis magassarkút is szoktam hordani és nem érdekelne, ha álmaim férfija "csak" 160cm lenne.

Egyébként most én is belekezdhetnék abba, hogy a férfiak milyen válogatósok, mert nekik csak az agyonsminkelt libák kellenek. De nem teszem, mert tudom, hogy nem minden férfi ilyen.

2013. szept. 29. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!