Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért vagytok ennyire válogatósak?
Igen a lányok dolga a szépítkezés.
Neked meg az a dolgod,hogy sportolj.Legyél igényes és jól öltözött.
Hidd el.Én magasról tojtam ezekre.Majd elkezdtem sportolni,jól öltözni.Sok csaj és nő figyelt fel rám.Így már én válogattok.
#6, elmondom neked, hogy Magyarországon egy kicsivel több is a nő, mert ugyanakkora születési szám mellett tovább élnek... Ne írjál már hülyeségeket, hogy 5-ször annyi a férfi xd :D
A kérdésre válaszolva, én azt vettem észre, hogy ma már mindenki válogatós... Az emberek nem érik be kevéssel, túl felszínesen gondolkodnak, tisztelet a kivételnek :)
- Ha valakinek nem viszonzom az érzéseit, az nem azt jelenti, hogy nekem senki sem jó
- nem azért akarok együtt lenni valakivel, hogy ne bántsam meg az elutasítással
- ha nem vagyok belé szerelmes, nem azt jelenti, hogy nem tartom jó embernek
- akit visszautasítok, azt nem a külseje miatt teszem
- ha van párom, senki nem várhatja el tölem, hogy inkább öt szeressem
- stb...
Sorolhatnám még, de sajnos felesleges... úgyse hiszik el...
Egyáltalán nincsenek nagy igényeim a fiúkkal szemben, legalább is én így gondolom. Csak annyit várok, hogy ne legyen nagyképű bunkó, a külső meg nem érdekel. Nem érdekel, ha nincs kockahasa, nem kell hogy kigyúrt legyen, nem számít ha nem jóképű (a szó általános értelmében), nem kell hogy elhalmozzon ajándékokkal, az sem érdekel, ha nem egy túlzottan romantikus típus, csak legyen olyan, amilyen. Senkinek nem mondom, hogy változtass ezen vagy azon, az ilyennek belülről kell jönnie, és én képes vagyok elfogadni mások hibáit, tudom hogy messze nem vagyok tökéletes, nem is tudnék az lenni és ezt senkitől nem is lehet elvárni. Ezek ellenére 17 évesen még egyetlen kapcsolatom sem volt. Tudom, hogy nem vagyok az a tipikus "álomcsaj", na de akkor most ki is a válogatós?
Egyébként köszönöm a lepontozást! Négyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!