Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen "régimódi" hogy moziban filmet kell nézni és nem éppen egymásra "mászni" és szexelni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 11. 02:27
1/21 anonim válasza:
én is ilyen vagyok de ez kit érdekel? :)
2/21 anonim válasza:
Én is hasonló megfontolásból megyek moziba. Enyelegni otthon is lehet és nem kerül annyiba.
3/21 anonim válasza:
Nem tudom, de.szerintem is inkabb a filmre.kell koncentralni:D
Oke, megfoghatja a kezem, de csokot azt ne ott:)
14/L
5/21 A kérdező kommentje:
Pont ma délután voltam moziban és csak néztem ahogy a hapsi hogy rámászott a barátnőjére,mintha ez olyan természetes lenne ilyen helyen :D Na meg végig hangoskodták majdnem az egész előadást,szóval igen,megérte "kidobnom" pénzt.
2013. aug. 11. 02:33
7/21 anonim válasza:
3. Vagyok.
En rajuk ontottem.volna a popcornom. :)
Vagy.. Inkabb nem. Kaja nelkul nem jo a film:$
De akkoris szetcsaptam volna kozottuk:D
8/21 A kérdező kommentje:
#6 Azért mégsem illik a nagy tömeg közepén ott ordibálni,nekik kellett VOLNA észrevenni magukat :)
2013. aug. 11. 02:40
9/21 anonim válasza:
Biztos nem volt elég érdekes a film.
Mit néztél meg?
10/21 anonim válasza:
Akkor ne élvezd a filmet, mert ezek sosem fogják észrevenni magukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!